soria-natural
BREZPLAČNA poštnina za vsa plačila s kartico ali po predračunu.
soria-natural Št. izdelkov: 0 | Skupaj: 0,00 

5 koristi kvalitetnega spanca

soria-natural

Vas zanima zakaj se pri pomanjkanju spanja redimo in zakaj je po kvalitetnem spancu koža lepša?

Po dobrem spancu se počutimo spočiti, bolj lucidni in dobre volje. Kakovosten spanec je ključnega pomena za dobro zdravje in dobro kakovost življenja. Elsa Anka bo danes predstavila 5 neposrednih koristi kvalitetnega spanja:

 1. Polepša kožo. Po spanju je koža bolj sveža, gladka, sijoča in ni sledu o temnih in oteklih podočnjakih. Hormon, ki skrbi za regeneracijo kožnih celic se izloča med prvimi tremi do štirimi urami spanja. Medtem ko spimo, dihamo počasi in globoko, kar spodbuja oksigenacijo kože.
 1. Uravnavanje telesne teže. Pomanjkanje spanja poveča skušnjavo, da bi več jedli in to še posebno prigrizke z visoko energijsko vrednostjo. Ocenjujejo, da pri pomanjkanju spanja na dan zaužijemo povprečno 500 kalorij več kot sicer.
 1. Izboljšanje delovanja imunskega sistema.

Utrujenost zmanjša moč naravne imunske obrambe. Imunski sistem deluje najbolje med počitkom, sprostitvijo in spanjem. Raziskave so pokazale, da je verjetnost za razvoj prehlada trikrat večja pri posameznikih, ki spijo manj kot sedem ur na noč kot pri tistih, ki spijo osem ur ali več.

 1. Okrepi spomin.

Med spanjem predelamo vse informacije, ki jih doživimo čez dan in utrdimo naučeno. Dober spanec nam omogoča, da bolj jasno razmišljamo, se bolje osredotočamo in smo bolj ustvarjalni.

 1. Dobro počutje

Dober spanec omogoča, da se zbudimo polni pozitivne energije, srečni in optimistični. Po spanju smo čustveno močnejši in se lažje soočamo z vsakodnevnim stresom. Zmanjša se tveganje za depresijo.

Poglejte video in kliknite na možnost za podnapise.

Nasvet:

Baldrijan je odlična zdravilna rastlina, ki vam lahko pomaga pri doseganju normalnega ritma spanja. Prispeva tudi k doseganju umirjenosti v stresnem obdobju. Velika prednost baldrijana je v tem, da ne povzroča odvisnosti in jutranjega občutka otopelosti. Uporabniki pravijo, da se zjutraj zbudijo čili in spočiti.

 

Deli na
Sorodni članki
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino

  5 koristi kvalitetnega spanca

  Članki | 5 koristi kvalitetnega spanca

  Nina iz Soria Natural
  Potrebujete pomoč?
  soria-natural
  X
  X Spletno svetovanje
  soria-natural soria-natural
  Nina ali Boris
  vam bova takoj priskočila na pomoč
  Potrebujete več informacij o svojem naročilu ali želite svetovanje pri nakupu?
  Svetovalka vam bo z veseljem pomagala z nasvetom. Prosimo vnesite telefonsko številko, na katero vas bo poklicala.
  Potrebujete informacijo o vašem spletnem naročilu ali pomoč pri naročanju?
  Vnesite 5-mestno številko vašega spletnega naročila.
  Ne najdem naročila.
  Prosimo opišite težavo z vašim naročilom.
  Plačilo s kartico je neuspešno.
  Kartično plačilo je neuspešno zaradi različnih razlogov. Preverite ali ste uporabili pravo plačilno kartico. Če ste presegli časovno omejitev, poskusite ponovno in v krajšem časovnem roku vnesite podatke. Če plačilo kljub temu ni uspešno, izberite plačilo po predračunu ali nas pokličite na 030 280 271.
  Vaše naročilo je v obdelavi. Takoj ko se status naročila spremeni, vas bomo o tem obvestili po e-pošti. Če imate kakšna dodatna vprašanja, nas pokličite na 030 280 271.
  Vaše naročilo je zaključeno in odposlano [date]. Če imate kakšna dodatna vprašanja, nas pokličite na 030 280 271.
  Prosimo opišite težavo z vašim naročilom.