soria-natural
BREZPLAČNA poštnina za vsa plačila s kartico ali po predračunu.
soria-natural Št. izdelkov: 0 | Skupaj: 0,00 

Spomladansko čiščenje

soria-natural

Pomlad je najboljše obdobje za celostno prečiščenje telesa. Poskrbite za dovolj tekočine, svežo zelenjavo in sadje, razstrupljevalne kopeli, savno. Kar sedaj naredite za razstrupljanje, se vam bo obrestovalo.

Najpomembnejši organi, ki skrbijo za izločanje nečistoč iz telesa so:

1. JETRA in ŽOLČNIK. Jetra so glavni filter v telesu. Izločajo toksine iz krvnega obtoka. Pretvorijo jih v vodotopno obliko, da jih lahko črevo, ledvice, pljuča in koža izločijo. Pegasti badelj zaščiti in obnavlja jetrne celice. Je najbolj raziskana in priznana zdravilna rastlina za jetra. Tudi spomladanska kraljica zelenjave, artičoka prispeva k delovanju jeter in razstrupljanju. Spodbuja nastajanje žolča in njegov pretok. Zato z grenčinami pomaga pri prebavi v primeru slabosti, občutka polnosti in napenjanja.

2. LEDVICE  vsak dan približno 40-krat prefiltrirajo vso kri v telesu in izločajo presnovne ostanke in neželene snovi. Delovanje ledvic otežuje uživanje preveč slane hrane, pretirano jemanje protibolečinskih tablet, preveč kave in premalo vode. Za vzdrževanja zdravja levic je priporočljivo ohranjati normalen krvni tlak,primerno telesno težo in pravo mero sladkorja v krvi. Delovanje ledvic lahko spodbudite z jemanjem ekstraktov spomladanskih zdravilnih rastlin: regrat, breza in njivska preslica, ki spodbujajo nastajanje iz izločanje urina. Ob tem je potrebno popiti 2 litra vode na dan.
3. PLJUČA izločajo škodljive pline, sluzi, nečistoče s pomočjo dihanja in kašlja. Zato kašlja, pri katerem čutimo, da je v pljučih katar, ne smemo ustavljati. Okroglolista rosika ali drosera prispeva k optimalnemu izločanju iz dihalnih poti.

4. KOŽA sicer ni primarni organ izločanja toksinov, vendar se na koži pozna, če so drugi organi izločanja preveč obremenjeni. Težave se kažejo kot rdečica določenih predelov, ekcem, suha in občutljiva ali razpokana koža, mozolji. Repinec prispeva k ohranjanju zdrave kože. Vlogo ima tudi pri podpori prebave in naravnih obrambnih mehanizmov telesa.

Deli na[simple-social-share]

Sorodni članki

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino

  Spomladansko čiščenje

  Članki | Spomladansko čiščenje

  Nina iz Soria Natural
  Potrebujete pomoč?
  soria-natural
  X
  X Spletno svetovanje
  soria-natural soria-natural
  Nina ali Boris
  vam bova takoj priskočila na pomoč
  Potrebujete več informacij o svojem naročilu ali želite svetovanje pri nakupu?
  Svetovalka vam bo z veseljem pomagala z nasvetom. Prosimo vnesite telefonsko številko, na katero vas bo poklicala.
  Potrebujete informacijo o vašem spletnem naročilu ali pomoč pri naročanju?
  Vnesite 5-mestno številko vašega spletnega naročila.
  Ne najdem naročila.
  Prosimo opišite težavo z vašim naročilom.
  Plačilo s kartico je neuspešno.
  Kartično plačilo je neuspešno zaradi različnih razlogov. Preverite ali ste uporabili pravo plačilno kartico. Če ste presegli časovno omejitev, poskusite ponovno in v krajšem časovnem roku vnesite podatke. Če plačilo kljub temu ni uspešno, izberite plačilo po predračunu ali nas pokličite na 030 280 271.
  Vaše naročilo je v obdelavi. Takoj ko se status naročila spremeni, vas bomo o tem obvestili po e-pošti. Če imate kakšna dodatna vprašanja, nas pokličite na 030 280 271.
  Vaše naročilo je zaključeno in odposlano [date]. Če imate kakšna dodatna vprašanja, nas pokličite na 030 280 271.
  Prosimo opišite težavo z vašim naročilom.