soria-natural
BREZPLAČNA poštnina za vsa plačila s kartico ali po predračunu.
soria-natural Št. izdelkov: 0 | Skupaj: 0,00 

Čiščenje jeter je najbolj učinkovito ob vstopu v pomlad

soria-natural

V različnih zdravilskih tradicijah  je zapisano, da je najboljši čas za čiščenje jeter in telesa ob vstopu v pomladne mesece. Po tradicionalni kitajski medicini je čas jeter od februarja do aprila. Po ajurvedi pa čas za naravno čiščenje telesa, s katerim odstranimo nakopičene strupe, nastopi takoj ko se stopi sneg in prihajajo toplejši dnevi.

Različnim tradicijam je skupno prehranjevanje s pretežno zelenjavno, nemastno hrano, brez sladkorja in predelanih jedi. Priporočajo tudi svežo zelenjavo, ki vsebuje grenčine. Na primer radič, regrat, artičoke.

Pri razstrupljanju telesa in čiščenju jeter si lahko pomagate tudi s tonikom za jetra iz Sorie Natural. Sestavljen je iz kombinacije pegastega badlja, artičoke in črne redkve. Dodan je še sojin lecitin obogaten s fosfatidilholini, kar prispeva k boljši absorpciji zdravilnih rastlin.

Zakaj je prav ta kombinacija tako učinkovita? Hkrati namreč pristopimo do dveh pomembnih procesov: presnove maščob (holesterol) in razstrupljanja jeter.

Cyrasil je izdelek podjetja Soria Natural, kjer zdravilne rastline pridelajo na sonaraven način na neokrnjeni planoti v Španiji.  S pomočjo najmodernejših metod pa ohranijo vse pomembne učinkovine v visokih koncentracijah.

Več o tradicionalni kitajski medicini in o obdobju jeter lahko preberete tudi na povezavi: http://www.viva.si/Alternativna-in-naravna-pomo%C4%8D/11664/Premagajte-spomladansko-utrujenost-okrepite-jetra.

Deli na[simple-social-share]
Sorodni članki
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino

  Čiščenje jeter je najbolj učinkovito ob vstopu v pomlad

  Članki | Čiščenje jeter je najbolj učinkovito ob vstopu v pomlad

  Nina iz Soria Natural
  Potrebujete pomoč?
  soria-natural
  X
  X Spletno svetovanje
  soria-natural soria-natural
  Nina ali Boris
  vam bova takoj priskočila na pomoč
  Potrebujete več informacij o svojem naročilu ali želite svetovanje pri nakupu?
  Svetovalka vam bo z veseljem pomagala z nasvetom. Prosimo vnesite telefonsko številko, na katero vas bo poklicala.
  Potrebujete informacijo o vašem spletnem naročilu ali pomoč pri naročanju?
  Vnesite 5-mestno številko vašega spletnega naročila.
  Ne najdem naročila.
  Prosimo opišite težavo z vašim naročilom.
  Plačilo s kartico je neuspešno.
  Kartično plačilo je neuspešno zaradi različnih razlogov. Preverite ali ste uporabili pravo plačilno kartico. Če ste presegli časovno omejitev, poskusite ponovno in v krajšem časovnem roku vnesite podatke. Če plačilo kljub temu ni uspešno, izberite plačilo po predračunu ali nas pokličite na 030 280 271.
  Vaše naročilo je v obdelavi. Takoj ko se status naročila spremeni, vas bomo o tem obvestili po e-pošti. Če imate kakšna dodatna vprašanja, nas pokličite na 030 280 271.
  Vaše naročilo je zaključeno in odposlano [date]. Če imate kakšna dodatna vprašanja, nas pokličite na 030 280 271.
  Prosimo opišite težavo z vašim naročilom.