Dojenje Je Posebna Vez

Dojenje je posebna vez med mamico in dojenčkom.

Dojenje je posebna vez med mamico in dojenčkom. Mamice nikoli ne pozabijo občutkov, ko so v naročju držale dojenčka in ga dojile. Stiska prstkov in tistega posebnega pogleda. Tudi zdravstvene institucije svetujejo dojenje, če je le možno.  Vemo, da je za uspešno dojenje potrebna sproščenost, dovolj počitka in dovolj tekočine. Včasih pa mamica potrebuje posebno podporo. Triplat ali grško seno podpira tvorbo materinega mleka in prispeva k okrevanju po porodu.

V današnjem času, ko je konvencionalna pridelava rastlin zelo obremenjena s pesticidi in drugimi kemijskimi snovmi, smo lahko zadovoljni, da obstajajo tudi ekološke rešitve.

Vas pri izbiri izdelka zanima poreklo in kako so rastline rasle?

Grško seno, ki ga uporabljajo v tekočem ekstraktu Soria Natural je iz ekoloških površin neokrnjene planote na severu Španije.

970x250_triplat_v1

S Sorio Natural živi celotna pokrajina, kjer pridelujejo več kot 70 vrst zdravilnih rastlin. Večino rastlin vzgojijo na lastnih plantažah, ki se na več kot 320 hektarih razprostirajo ob izviru reke Duero, na nadmorski višini 1200 metrov. Reka poskrbi za namakanje, mrzle noči za manj škodljivcev, visoke dnevne temperature pa za odporne rastline, ki vsebujejo več aromatičnih snovi kot rastline, ki rastejo v bolj zmernem podnebju.

Pri vzgajanju sadik in pri spremljanju rasti zdravilnih rastlin uporabljajo biodinamične metode kmetovanja. Pred pobiranjem preverjajo kdaj vsebujejo največ aktivnih snovi.  Iz sveže pobranih rastlin nato v bližnjem raziskovalnem centru z modernimi postopki pripravijo ekstrakte. Tako pripravljeni ekstrakti so do 25-krat učinkovitejši od običajnih pripravkov in tinktur.

Sorodni članki

Ekološka pridelava na lastnih poljih.
Lastna, moderna proizvodnja
Stroge kontrole kakovosti
Standardizirani izdelki
0