Meni
BREZPLAČNA poštnina za vsa plačila s kartico ali po predračunu.
Logotip Soria NaturalŠt. izdelkov: 0 | Skupaj: 0,00 

Kako delujejo rastlinske spojine z antitumorsko aktivnostjo?

V podjetju Soria Natural so vrsto let vložili v razvoj raziskav pri katerih so raziskovali rastlinske spojine z antitumorsko aktivnostjo. Prva faza teh raziskav je potekala v lastnem dobro opremljenem, sodobnem laboratoriju.

Raziskovalna skupina je odkrila nekaj spojin, ki so izkazale antitumorsko delovanje in nadaljnje raziskovalne procese so prenesli v španski Center za raziskave raka iz Madrida (Spanish Cancer Research Center) pod nadzorom Superior Council of Scientific Research (CSIC).

V priloženih video datotekah lahko vidite odziv celic na aktivnost sestavine iz zdravilne rastline. Prikazana je skupina  tumorskih celic materničnega vrata, ki jih gojijo na plošči in vsakih 10 minut posnamejo fotogram. Tako opazujejo obnašanje in razvoj tumorskih celic brez naravne spojine (Video 1) in z dodatkom naravne spojine iz Soria Natural (video 2).

Video 1: Kultura kontrolnih tumorskih celic, v katerih se celice razdelijo, se širijo in rastejo. Bolezen se neomejeno razvija.

Video 2. Kultura podobnih celic, z dodano komponento, ki jo je razvilo podjetje Soria Natural. Celice se poskušajo razdeliti, vendar ne morejo in na koncu umrejo.

Deli na

Sorodni članki