soria-natural
BREZPLAČNA poštnina za vsa plačila s kartico ali po predračunu.
soria-natural Št. izdelkov: 0 | Skupaj: 0,00 

Kako se je začela zgodba podjetja Soria Natural?

soria-natural

Zgodba o zdravljenju z naravo je pred več kot 40 leti zrasla v idilični pokrajini ob izviru reke Duero v Španiji, na mestu kjer je bila nekoč tovarna za mehanizacijo. V obdobju velike krize v Španiji je tudi ta tovarna zaprla  vrata in prebivalci v pokrajini Soria so ostali brez dela. Kriza pa je bila priložnost za podjetnega Antonija Estebana Villalobos, ki je v opuščeni tovarni, z očetovim poznavanjem zdravilnih rastlin, ustvaril novo zgodbo, ki temelji na sodelovanju lokalnega prebivalstva in varovanju okolja.

Začetki so bili skromni. Prve zdravilne rastline smo pakirali v vrečke in jih pošiljali v okoliške lekarne. Nekoč vodilni inženir v tovarni, pa se je dobro zavedal pomembnosti raziskovanja in inovacij. Med prvimi je uspel povezati inovativne tehnološke postopke z zeliščarstvom in ustvariti še bolj učinkovite pripravke. Oče mu je privzgojil ljubezen do narave in varovanja okolja, zato se je zavezal h kakovosti in lokalni pridelavi.

S Sorio Natural živi celotna pokrajina, kjer v sozvočju z ritmi narave pridelujemo več kot 70 vrst zdravilnih rastlin. Večino rastlin vzgojimo na lastnih plantažah, ki se na več kot 480 hektarih razprostirajo ob izviru reke Duero, na nadmorski višini 1200 metrov. Reka poskrbi za namakanje, mrzle noči za manj škodljivcev, visoke dnevne temperature pa za odporne rastline, ki vsebujejo več aromatičnih snovi kot rastline, ki rastejo v bolj zmernem podnebju.

Skladno z biodinamičnimi metodami kmetovanja rastline budno spremljamo in preverjamo kdaj vsebujejo največ aktivnih snovi.  Iz sveže pobranih rastlin v najsodobnejšem raziskovalnem centru pripravimo ekstrakte, ki so celo do 25-krat učinkovitejši od običajnih tinktur. Z lastnimi inovativnimi postopki smo namreč uspeli pridobiti koncentrirane aktivne učinkovine in hkrati ohraniti vse hlapljive lastnosti svežih rastlin.

Soria Natural ima certifikat o organski pridelavi surovin ter posluje skladno s standardi kakovosti: GMP, ISO 9001 in 14001.

Vse več ljudi išče učinkovite naravne izdelke. Naravna medicina je hkrati tradicija in prihodnost.

Deli na

Sorodni članki

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino

  Kako se je začela zgodba podjetja Soria Natural?

  Članki | Kako se je začela zgodba podjetja Soria Natural?

  Nina iz Soria Natural
  Potrebujete pomoč?
  soria-natural
  X
  X Spletno svetovanje
  soria-natural soria-natural
  Nina ali Boris
  vam bova takoj priskočila na pomoč
  Potrebujete več informacij o svojem naročilu ali želite svetovanje pri nakupu?
  Svetovalka vam bo z veseljem pomagala z nasvetom. Prosimo vnesite telefonsko številko, na katero vas bo poklicala.
  Potrebujete informacijo o vašem spletnem naročilu ali pomoč pri naročanju?
  Vnesite 5-mestno številko vašega spletnega naročila.
  Ne najdem naročila.
  Prosimo opišite težavo z vašim naročilom.
  Plačilo s kartico je neuspešno.
  Kartično plačilo je neuspešno zaradi različnih razlogov. Preverite ali ste uporabili pravo plačilno kartico. Če ste presegli časovno omejitev, poskusite ponovno in v krajšem časovnem roku vnesite podatke. Če plačilo kljub temu ni uspešno, izberite plačilo po predračunu ali nas pokličite na 030 280 271.
  Vaše naročilo je v obdelavi. Takoj ko se status naročila spremeni, vas bomo o tem obvestili po e-pošti. Če imate kakšna dodatna vprašanja, nas pokličite na 030 280 271.
  Vaše naročilo je zaključeno in odposlano [date]. Če imate kakšna dodatna vprašanja, nas pokličite na 030 280 271.
  Prosimo opišite težavo z vašim naročilom.