Kako ohranjati telesno težo Calorybrake tablete Soria Natural

Kako v veselem decembru uživati brez skrbi za odvečne kilograme?

Preberite nasvete za ohranjanje telesne teže med decembrskimi prazniki z novostjo Calorybrake tabletami, ki vsebujejo patentiran naravni ekstrakt H2OSlim.

December je čas veselja, druženja in seveda, obilne hrane. S povečanim vnosom dobrot in manjšo telesno aktivnostjo se hitro znajdemo v pasti naraščanja telesne teže. K sreči imamo zdaj na voljo inovativno rešitev, ki nam pomaga ohranjati telesno težo, tudi med prazniki.

Izzivi decembrske sezone: manj gibanja, več dobre hrane

Decembrski prazniki pogosto pomenijo manj gibanja, več obrokov ob bogato obloženi mizi in posledično, pridobivanje kilogramov. Raziskave kažejo, da se v tem obdobju telesna teža pogosto poveča. Da bi se temu izognili, je pomembno, da ostanemo zvesti zdravemu načinu življenja.

H2OSlim® – Inovativna rešitev za ohranjanje telesne teže

Predstavljamo vam H2OSlim®, patentiran ekstrakt iz gobe dvotrosnega kukmaka, ki je v kliničnih študijah pokazal impresivne rezultate. Lahko verjamete, da ujame celo do 80% maščob iz zaužite hrane? Ta sposobnost je ključna za njegovo učinkovitost. Vodotopni polisaharidi iz ekstrakta gobe ob stiku z vodo tvorijo mrežo, ki ujame zaužito maščobo. S tem se zmanjša absorpcija maščobe, kar prispeva k izgubi telesne teže.

Raziskava o H2OSlim® – ključni dokazi o učinkovitosti

Klinična študija, ki je vključevala randomizirano dvojno slepo študijo s placebom, je potrdila, da:

– H2OSlim ujame do 80% zaužite maščobe.  

– 400 mg H2OSlim® odstrani več maščobe kot 800 mg hitozana.

– Poleg tega je H2OSlim® pokazal 2500-krat večjo učinkovitost kot tekoči hitozan in 175-kratno večjo učinkovitost kot hitozan v prahu.

Gotovo vas zanima kako deluje H2OSlim®?

Zavira absorpcijo maščob: patentirani ekstrakt tvori mrežo, ki ujame maščobe, kar zmanjšuje njihovo absorpcijo. To prispeva k znižanju telesne teže in izboljšanju ravni maščobe v krvi.

V Calorybrake tabletah pa je dodan še ekstrakt fižola, ki ima vpliv na manjšo absorpcijo ogljikovih hidratov. Ekstrakt fižola je pokazal zaviralni učinek na α-amilazo s sposobnostjo zmanjšanja absorpcije ogljikovih hidratov in znižanja posptrandialne glukoze v krvi. Deluje nasitno in tako prispeva k manjšemu vnosu kalorij.

Dodatne prednosti Calorybrake tablet:

  • Klinično dokazana izguba telesne teže.
  • Naravna sestava.
  • Brez stranskih učinkov.
  • Veganski izdelek. Brez glutena, sladkorja, alergenov, GSO.

Pred prazničnimi obroki lahko vzamete tableto Calorybrake s kozarcem vode. To bo pomagalo preprečiti nalaganje zaužite maščobe in ogljikovih hidratov na telo.

Nasveti za ohranjanje telesne teže med prazniki:

  • Redna telesna aktivnost: Kljub zasedenemu urniku si vzemite čas za gibanje. Sprehodi, ples ali kratke vadbe doma so odličen način ohranjanja aktivnosti.

  • Uravnotežena prehrana: Uživajte raznoliko hrano in pazite na velikost porcij. Poskusite se izogibati prevelikemu vnosu sladkorja.

  • Pred prazničnimi obroki  popijte tableto Calorybrake s kozarcem vode. To bo pomagalo preprečiti nalaganje zaužite maščobe in ogljikovih hidratov na telo.

Z združevanjem zdravih navad in inovativnih rešitev, lahko uživate v prazničnih radostih brez skrbi glede telesne teže. Srečno in zdravo praznovanje!

Sorodni članki

Ekološka pridelava na lastnih poljih.
Lastna, moderna proizvodnja
Stroge kontrole kakovosti
Standardizirani izdelki
0