Meni
BREZPLAČNA poštnina za vsa plačila s kartico ali po predračunu.
Logotip Soria NaturalŠt. izdelkov: 0 | Skupaj: 0,00 

Kako znižati holesterol in telesno težo ter hkrati povrniti vitalnost in lepo kožo?

Ali ste vedeli, da dobro čiščenje telesa lahko pomaga znižati nivo holesterola, nadzorovati telesno težo, izboljša videz kože, povrne vitalnost in celo uravnavati črevesje?

S čiščenjem boste odpravili presežek toksinov, ki jih kopičite v telesu.  Za dobro čiščenje telesa je potrebno dvoje. Zmanjšati moramo količino toksinov, ki jih zaužijemo. Hkrati pa tudi spodbujati glavne organe, ki so odgovorni za njihovo izločanje: jetra, ledvice, pljuča, koža in črevesje.

970x250_razstrupljanje

Čistilne zdravilne rastline za jetra

Jetra so eden najpomembnejših čistilnih organov. Opravljajo pa še druge funkcije pri presnovi, skladiščijo glikogen za energijo,  razgrajujejo inzulin in druge hormone, tvorijo holesterol in drugo. Zato je ohranjanje jeter v dobrem stanju bistveno za dobro zdravje. Zdravilne rastline, ki pomagajo zaščititi in spodbuditi funkcijo jeter so pegasti badelj, artičoka in črna redkev.

Diuretične rastline

Te rastline olajšajo izločanje strupenih odpadkov, saj spodbujajo delovanje ledvic. Med najpomembnejšimi so njivska preslica, regrat in breza.

Odvajalne rastline

Rastline, kot so glukomanan, guar gumi ali laneno seme zaradi visoke vsebnosti vlaknin pripomorejo k boljši črevesni peristaltiki. Druge rastline, kot so sena, ameriška krhlika ali navadna krhlika pa imajo močnejši odvajalni učinek.

Čistilne rastline za kožo

Tudi koža je tudi del čistilnih mehanizmov telesa. Rastline, ki spodbujajo izločanje nečistoč skozi kožo so vijolica, repinec in calaguala.

Zdravilne rastline za pljuča

Okroglolista rosika ali drosera, grindelija in bor s pomočjo eteričnih olj spodbujajo izločanje toksinov skozi pljuča.

Deli na

Sorodni članki