Nespe Nost Baldrivel Baldrijan

Kaj storite, če se sredi noči prebudite?

Raziskave so pokazale,da nespečnost, ki traja več kot tri tedne vpliva na zdravje in splošno počutje. Poveča se utrujenost, koncentracija je slabša, občutki so deloma omrtvičeni in zato je sposobnost sprejemanja odločitev slabša. Poveča se tveganje za nastanek nesreč med delom, vožnjo in drugimi aktivnostmi.

Ste že ugotovili glavni vzrok za nespečnost?

Velikokrat je vzrok zaskrbljenost in nerešene težave, ki nas tarejo. K poslabšanju spanja in nočnemu prebujanju pa lahko bistveno vplivajo tudi nekatere navade, na primer gledanje poročil in akcijskih filmov, prepozna in pretežka večerja, spanje v presvetli sobi…

Kaj storite, če se sredi noči zbudite in ne morete več zaspati?

Med zdravilnimi rastlinami je kar nekaj takih, ki pomagajo pri sproščanju, pomirjanju in boljšemu spancu. Najbolj raziskana je baldrijan. Prednost baldrijana je v tem, da uporabniki ne razvijejo odvisnosti in da jemanje ne vpliva na reakcijski čas in sposobnost koncentracije.
Baldrijan je na voljo v različnih oblikah. Soria Natural ponuja brezalkoholni izvleček Baldrijan kapljice in NOVOST- Baldrivel kapsule s podaljšanim sproščanjem. Teh bodo najbolj veseli vsi, ki imajo težave zaradi nočnega prebujanja. Tehnologija podaljšanega sproščanja namreč omogoča visoko koncentracijo zdravilnih rastlin v telesu 12 ur. Delujejo celo noč.

Sorodni članki

Ekološka pridelava na lastnih poljih.
Lastna, moderna proizvodnja
Stroge kontrole kakovosti
Standardizirani izdelki
0