Spolna moč Erecta Tablete

Spolna moč

Spolna moč

Številni moški se občasno spopadajo s preglavicami med rjuhami. Vsekakor se o težavah velja pogovoriti in poiskati njihov izvor.

Upad libida je mogoče odpraviti tudi z zanimivimi prijemi, ki lahko prijetno popestrijo posteljno dogajanje. Nekateri prisegajo na afrodiziake, drugi na masažo, tretji na spremembo življenjskega sloga.

Spolnost pomembno vpliva tako na psihično počutje kot na zdravje, a čeprav živimo v sodobni in razviti družbi, se iskrenemu pogovoru o seksu še vedno raje izogibamo, predvsem pa težavam, ki ga morda spremljajo. Ženske nerade iščejo razloge za upad libida, moški pa zaradi sramu in strahu pred obsojanjem družbe najraje zamolčijo izgubo spolne sle.

Kaj vpliva na upad spolne moči?

Upad spolne moči lahko doleti vsakogar, ne glede na starost, izobrazbo in socialni status: težave lahko povzroči stres, seveda pa sta pogosta krivca tudi nekakovostna in neredna prehrana ter pomanjkanje telesne dejavnosti, morda pa gre vzrok za impotenco iskati v resnem zdravstvenem problemu. Ne glede na razlog je ključnega pomena pogovor tako s partnerko kot s strokovnjakom, kajti le z zaupanjem je mogoče poiskati rešitev.

In če obvelja prepričanje, da preglavice nimajo resnega izvora in so samo prehodne ter občasne, velja preizkusiti nasvete strokovnjakov, ki se lahko izkažejo celo za ugodno popestritev dogajanja pred skokom med rjuhe!

Kaj so afrodizijaki?

Afrodiziaki so opevani kot čudežni spolni spodbujevalniki, čeprav nihče ne more zagotoviti njihovega delovanja. Kljub temu je lahko njihovo preizkušanje zabavno in zanimivo: nekateri jamčijo za šparglje, drugi za ananas, tretji za čokolado, četrti za ostrige pa še kaj bi se lahko našlo, vsekakor pa je vredno raziskati. Nekateri prisegajo na johimbin, alkaloid, ki se ga je prijel vzdevek naravna viagra in  deluje stimulativno ter pomaga pri izgorevanju maščob, zato se nad njim navdušujejo predvsem bodybilderji. Ginko biloba je še ena priljubljena zdravilna rastlina, ki prispeva k boljšemu pretok krvi v možgane in spolne organe ter naj bi posledično spodbujala slo in krepila orgazem.

Če pred pomembnim večerom čutite napetost ali pa se bojite, da bo vaše mednožno premoženje zatajilo, si prej privoščite masažo. Ta vas bo prijetno sprostila in zapeljala v prijetno razpoloženje, vsekakor pa je lahko tudi odlična predigra, zato jo predlagajte tudi partnerici.

Kako do boljše spolne moči?

Kajenje je sovražnik spolne moči. Če se vam težave z nastopom v postelji večkrat ponavljajo, poskusite opustiti to škodljivo razvado, saj je znano, da ovira krvni pretok v intimne predele in tako ovira slo. Zmerna in redna vadba bo ne le pomagala pretoku krvi, temveč bo tudi dvignila samozavest, ta pa dokazano krepi libido. Do samozavesti si lahko pomagate tudi z izgubo teže. Odprava odvečnih kilogramov pa seveda pomaga preprečevati tudi nekatera druga obolenja, ki bi vam lahko pokvarila užitke med rjuhami. Ne pozabite na uravnoteženo prehrano. Jejte veliko sadja in zelenjave, bogate z antioksidanti, saj so le ti temelj dobrega zdravja in počutja.

Zelo je pomembno, da se razvajajte, kadar koli je to mogoče! Dobra volja in samozavest namreč utirata pot do dobrega odnosa z drugimi, zato nikoli ne zanemarjajte svojih želja in ciljev.

 

Sorodni članki

Ekološka pridelava na lastnih poljih.
Lastna, moderna proizvodnja
Stroge kontrole kakovosti
Standardizirani izdelki
0