soria-natural
BREZPLAČNA poštnina za vsa plačila s kartico ali po predračunu.
soria-natural Št. izdelkov: 0 | Skupaj: 0,00 

V medijih: dobre rešitve za ohranjanje mladosti ter zgodba o pogumu in zaupanju

soria-natural

Predstavljamo izbor zapisov o zgodbi naravne medicine iz različnih revij.

V reviji Skupaj za zdravje človeka in narave, ki jo pripravlja Sanja Lončar s sodelavci so predstavljene dobre rešitve za ohranjanju dobrega spomina, koncentracije in delovanja možganov.

“Razlika med  današnjim časom in preteklostjo je le v tem, da so nekoč znali telo pomladiti od znotraj… Ginko je zelo posebna rastlina, ki že zgolj s svojim obstojem (na Zemlji je že 300 milijonov let) in z dolgoživostjo (drevo lahko doseže  starost štiri tisoč let) dokazuje, da mu staranje ne pomeni težave. Ginko dobesedno prevetri naše telo, saj zagotovi boljšo oskrbo celic s kisikom. Takšno delovanje se najbolj opazno kaže v obliki izboljšanja spomina in boljšega delovanja možganov. Izvleček ginka so leta 2000 tudi uradno priznali kot dobro zdravilo za lajšanje simptomov demence.Toda to ni vse, kar zmore. Ginko namreč okrepi celične ovojnice in jih ščiti pred vdorom strupov, redči kri in zavira nastajanje krvnih strdkov, varuje pred vnetjem mrežnice (in tako prispeva k boljšemu vidu v starosti) ter skrbi za boljšo prekrvavljenost vseh okončin. Tako bo pri hoji manj bolečin, okončine bodo gibčnejše in nasploh bomo manj “leseni”.

Vir: Skupaj za zdravje človeka in narave, november 2017 http://www.zazdravje.net

soria-natural

V reviji Zdrave novice je predstavljena zgodba o pogumu, ki je potreben za nov začetek, o zaupanju, ker se uspeh ne zgodi kar čez noč, pač pa o vztrajanju med vzponi in padci, ter zgodbi o naravi, ki je najglobji motor sveta in srca. Zgodba o naravni medicini Soria Natural.soria-natural

Zapis iz Bonbona, priloga Večera: “Sprehod po 25.000 kvadratnih metrov veliki tovarni je zanimivo doživetje, če vas vsaj malo zanima, kako nastajajo naravni pripravki in ekološka živila.

soria-natural

soria-natural

 

Deli na

Sorodni članki

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
  Nina iz Soria Natural
  Potrebujete pomoč?
  soria-natural
  X
  X Spletno svetovanje
  soria-natural soria-natural
  Nina ali Boris
  vam bova takoj priskočila na pomoč
  Potrebujete več informacij o svojem naročilu ali želite svetovanje pri nakupu?
  Svetovalka vam bo z veseljem pomagala z nasvetom. Prosimo vnesite telefonsko številko, na katero vas bo poklicala.
  Potrebujete informacijo o vašem spletnem naročilu ali pomoč pri naročanju?
  Vnesite 5-mestno številko vašega spletnega naročila.
  Ne najdem naročila.
  Prosimo opišite težavo z vašim naročilom.
  Plačilo s kartico je neuspešno.
  Kartično plačilo je neuspešno zaradi različnih razlogov. Preverite ali ste uporabili pravo plačilno kartico. Če ste presegli časovno omejitev, poskusite ponovno in v krajšem časovnem roku vnesite podatke. Če plačilo kljub temu ni uspešno, izberite plačilo po predračunu ali nas pokličite na 030 280 271.
  Vaše naročilo je v obdelavi. Takoj ko se status naročila spremeni, vas bomo o tem obvestili po e-pošti. Če imate kakšna dodatna vprašanja, nas pokličite na 030 280 271.
  Vaše naročilo je zaključeno in odposlano [date]. Če imate kakšna dodatna vprašanja, nas pokličite na 030 280 271.
  Prosimo opišite težavo z vašim naročilom.