soria-natural
BREZPLAČNA poštnina za vsa plačila s kartico ali po predračunu.
soria-natural Št. izdelkov: 0 | Skupaj: 0,00 

Znanstveni dokazi naravnih terapij. Raziskave o protitumorski aktivnosti.

soria-natural

Dr. Juan Pedro Ramírez, profesor naravne medicine na Univerzi v Barceloni redno sodeluje z medicinskim oddelkom Soria Natural. Na kongresu “Znanstveni dokazi naravnih terapij”, ki je potekal od 3. do 5. maja 2019 v Peñíscoli (Castellón), je predstavil obetavne rezultate študije o protitumorski aktivnosti ekstrakta kreše.

Na konferenci je predstavil rezultate več kot 10 let trajajoče študije o protitumorski aktivnosti Lepidium latifolium in identifikaciji CETP (epionitrila 1-ciano-2,3-epitiopropana) kot njegove glavne aktivne učinkovine. V ekipi številnih španskih raziskovalcev je sodelovala tudi ga.  María Conde Rioll, vodja oddelka za celične kulture iz Oddelka za raziskave in razvoj Soria Natural,.

Študija, ki je bila 2018 objavljena v reviji Molecular Carcinogenesis opisuje postopek identifikacije in izolacije CETP,  glavne aktivne učinkovine  s protitumorsko aktivnostjo iz kreše Lepidium latifoliumOpisuje protitumorski mehanizem delovanja CETP  na celicah različnih vrst raka.

Uživanje zelenjave vrste križnic (Cruciferae), med katere sodi tudi kreša je povezano z zmanjšanjem tveganja za nastanek raka. Raziskovalna skupina, v katero je bila vključena tudi Maríe Conde Rioll iz Soria Natural, je več kot desetletje študij posvetila kreši Lepidium latifolium in iskanju spojine, ki je zaslužna za njeno protitumorsko delovanje.

Raziskave potrjujejo, da ima ekstrakt kreše s CETP sposobnost uničenja rakavih celic. V zadnjem delu video posnetka vidite kako molekula CETP iz kreše uniči rakave celice.

Levo v video posnetku so zdrave celice popkovnične krvi (HUVEC). Desno pa celice raka materničnega vratu (HELA). Po 24 urni izpostavljenosti ekstraktu CETP iz kreše lahko vidite kako zdrave HUVEC celice še vedno ohranjajo svojo strukturo in gostoto celic na plošči. Rakave HELA celice pa izgubijo svojo morfologijo. Beli krogci kažejo, da so rakave celice umrle.

Deli na
Sorodni članki
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino

  Znanstveni dokazi naravnih terapij. Raziskave o protitumorski aktivnosti.

  Članki | Znanstveni dokazi naravnih terapij. Raziskave o protitumorski aktivnosti.

  Nina iz Soria Natural
  Potrebujete pomoč?
  soria-natural
  X
  X Spletno svetovanje
  soria-natural soria-natural
  Nina ali Boris
  vam bova takoj priskočila na pomoč
  Potrebujete več informacij o svojem naročilu ali želite svetovanje pri nakupu?
  Svetovalka vam bo z veseljem pomagala z nasvetom. Prosimo vnesite telefonsko številko, na katero vas bo poklicala.
  Potrebujete informacijo o vašem spletnem naročilu ali pomoč pri naročanju?
  Vnesite 5-mestno številko vašega spletnega naročila.
  Ne najdem naročila.
  Prosimo opišite težavo z vašim naročilom.
  Plačilo s kartico je neuspešno.
  Kartično plačilo je neuspešno zaradi različnih razlogov. Preverite ali ste uporabili pravo plačilno kartico. Če ste presegli časovno omejitev, poskusite ponovno in v krajšem časovnem roku vnesite podatke. Če plačilo kljub temu ni uspešno, izberite plačilo po predračunu ali nas pokličite na 030 280 271.
  Vaše naročilo je v obdelavi. Takoj ko se status naročila spremeni, vas bomo o tem obvestili po e-pošti. Če imate kakšna dodatna vprašanja, nas pokličite na 030 280 271.
  Vaše naročilo je zaključeno in odposlano [date]. Če imate kakšna dodatna vprašanja, nas pokličite na 030 280 271.
  Prosimo opišite težavo z vašim naročilom.