soria-natural
Metalopes tablete
28,73  24,90  Dodaj v košarico
Akcija!

Metalopes tablete

24,90 

-13%

Metalopes tablete vsebujejo ekstrakt koriandra, klorelo, alfa lipoično kislino, vitamin C in selen. S podaljšanim sproščanjem omogočajo višjo stopnjo absorpcije in dostopnosti za telo.

Težke kovine

Vsak dan smo izpostavljeni stiku s težkimi kovinami kot so živo srebro, svinec, aluminij, kadmij … Narava je lahko pomemben vir molekul, ki pomagajo pri odstranjevanju odpadnih snovi iz telesa.

Kaj vsebujejo Metalopes tablete?

Metalopes tablete (120 tablet s podaljšanim sproščanjem) vsebujejo izbrane rastline, ki so dober vir klorofila ter vitamine in minerale.

Klorela je enocelična zelena alga in bogat vir klorofila in beljakovin. Vsebuje tudi vitamine: A, B1, B2, B3, B6 in B12, železo, mangan in baker.
Koriander ima vlogo pri ohranjanju dobre prebave, kože, imunskega sistema in živčnega sistema.
Vitamin C in selen pomagata zaščititi celice pred oksidativnimi poškodbami.
Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Selen ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri nastajanju semenčic. Prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov.

Vsebnost v 4 tabletah Metalopes:

suhi ekstrakt iz semen koriandra Coriandrum sativum L. 400 mg
alga klorela v prahu Chlorella pyrenoidosa 400 mg
alfa lipoična kislina 400 mg
vitamin C 80 mg …. 100% PDV*
selen 55 µg   …. 100% PDV*

*PDV – priporočen dnevni vnos

Sestavine v 1 tableti:

stabilizator: mikrokristalinska celuloza, suhi ekstrakt iz semen koriandra Coriandrum sativum L. 100 mg, alga klorela v prahu Chlorella pyrenoidosa 100 g,  alfa lipoična kislina, sredstvo za glaziranje: nevtralni kopolimer metakrilata, askorbinska kislina (vitamin C), sredstvo proti strjevanju: magnezijeva sol maščobnih kislin, L-selenmetionin.

    Metalopes tablete (120 tablet v škatlici) vsebujejo koriander, klorelo, alfa lipoično kislino, vitamin C in selen. Vitamin C in selen pomagata ščititi celice pred oksidativnimi poškodbami.

    Navodilo za uporabo (odrasli): popijte 2 tableti 20 minut pred zajtrkom in pred večerjo.