Akcija
soria-natural

Paket za 30-dnevno razstrupljanje AKCIJA

5.00 out of 5 based on 6 customer ratings
(6 mnenj strank)

48,79  35,95 

Pri celostnem razstrupljanju je vrstni red razstrupljanja izločevalnih organov bistvenega pomena.  V primeru, da so glavni razstrupljevalni kanali zablokirani, odpadne snovi zastajajo  v telesu in povzročajo samozastrupljanje organizma. Zato je pravilni vrstni red razstrupljanja organov tako pomemben.

1.Najprej je potrebno očistiti črevesje.

2. Nato spodbuditi izločanje odpadnih snovi skozi ledvice in sečila.

3. Sledi čiščenje in razstrupljanje jeter. S pegastim badljem jetrne celice, ki predelujejo toksine tudi zaščitimo.

4. Zadnji organ razstrupljanja je koža, ki preko znoja izloča ostanke toksinov in odpadnih snovi, ki se niso izločili z blatom in urinom.

PAKET SORIA NATURAL za 30 dnevno razstrupljanje vsebuje 1 izdelek kot darilo:

1x Artičoka XXI kapljice Soria Natural
1x Pegasti badelj kapljice Soria Natural
1x Preslica XXI kapljice Soria Natural
1x Regrat XXI kapljice Soria Natural – priložene kot darilo.

Paket poleg izdelkov vsebuje tudi navodila za 30-dnevno razstrupljanje.

 

 

 

48,79  35,95 

Soria Natural
  Ocene kupcev
  5,0 Na podlagi 51 mnenja
  5 ★
  96% 
  49
  4 ★
  4% 
  2
  3 ★
  0% 
  0
  2 ★
  0% 
  0
  1 ★
  0% 
  0
  Customer Photos
  NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje

  Thank you for submitting a review!

  Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

  Filter Reviews:
  A
  24. 12. 2021
  Anonymous
  soria-natural SI
  I recommend this product

  Drosera

  Izdelek je pomagal hčerki pri izkašljevanje. Priporočam!

  HV
  30. 11. 2021
  Helena V.
  soria-natural SI
  I recommend this product

  Detox

  Že tretjo pomlad nameravam uporabljati paket in sem se založila z njim ;). Preslico jemljem že januarja, ko je še čas ledvic, ostale tri pa spomladi, od februarja dalje. Moja šibka točka so jetra, kar je v preteklosti pomenilo, da sem vsako leto marca obležala, se vlekla okrog brez energije, kao spomladanska utrujenost. Odkar vem, da moram krepiti jetra in ledvice že čez zimo, sem v dosti boljši formi. Paket kapljic detox je odličen proti spomladanski utrujenosti ;) Tako da jaz uporabljam izdelek za krepitev odvajalnih in čistilnih organov spomladi, da bolje opravijo svoje detox delo čez poletje. Izven pomladanske sezone še vedno uporabljam regrat samostojno, ker krepi jetra. Res si težko predstavljam boljšo kombinacijo dodatkov za spomladansko obdobje. Je pa res, da porabim kake tri pakete na sezono. Ko zmanjka, se takoj opazi na počutju ;) Upam, da je to uporabno. Svobodno vzemite kar vam prav pride, ali drugače oblikujte text. Meni so Soria kapljice top. Tudi konopljika (zaradi lažjih ***) Lep dan Helena

  A
  25. 11. 2021
  Anonymous
  soria-natural SI
  I recommend this product

  Paket za 30-dnevno razstrupljanje

  Sem na polovici kure razstrupljanja. Do sedaj je v redu.

  A
  23. 11. 2021
  Anonymous
  soria-natural SI
  I recommend this product

  30 dnevni paket za razstrupljanje

  Zelo mi je všeč, Hvala vam ...😀

  A
  22. 11. 2021
  Anonymous
  soria-natural SI
  I recommend this product

  30 dnevni program razstrupljanja

  začela sem z redno uporabo kapljic, na začetku predvsem povečano odvajanje vode, zaenkrat sem še v pričakovanju ostalih pozitivnih učinkov,

  Navodila za uporabo

  Pri odstranjevanju odpadnih snovi iz telesa sodeluje več organov. V primeru, da so glavni razstrupljevalni kanali zablokirani, odpadne snovi zastajajo  v telesu in povzročajo samozastrupljanje organizma. Zato je vrstni red razstrupljanja organov zelo pomemben.

  soria-natural

  PAKET SORIA NATURAL za 30 dnevno razstrupljanje vsebuje:
  1x Artičoka XXI kapljice Soria Natural, 50 ml
  Artičoka prispeva k vzdrževanju normalnega nivoja maščob v krvi. Prispeva k delovanju prebavil v primeru slabosti, občutka polnosti, napenjanja ter k delovanju jeter in razstrupljanju. Vlogo ima pri ohranjanju telesne teže. Lahko prispeva k znižanju nivoja maščob v krvi.

  1x Pegasti badelj kapljice Soria Natural, 50 ml
  Pegasti badelj prispeva k delovanju jeter, razstrupljanju jeter in telesa. Ščiti jetra.

  1x Preslica XXI kapljice Soria Natural, 50 ml
  Njivska preslica prispeva k remineralizaciji telesa. Vsebuje silicij.

  1x Regrat XXI kapljice Soria Natural, 50 ml
  Regrat prispeva k delovanju prebavnega trakta, spodbuja prebavo in deluje kot prebiotik.

  Kako jemati kapljice?
  Shema razstrupljanja po dnevih: 30 dnevni program začnete z jemanjem Artičoka kapljic. Šesti dan poleg Artičoka kapljic v kozarček z vodo dodate še Preslica kapljice. Deveti dan k izdelkoma dodate Pegasti badelj kapljice. Petnajsti dan pa k vsem trem še Regrat kapljice.

   

  soria-natural

  Prehransko dopolnilo.

  Embalaža4 x Neprepustna temna steklenička vsebine 50 ml z graduirano kapalko. Pred uporabo je potrebno stekleničko pretresti.

  Neto količina skupaj: 200 ml

  6 mnenj za Paket za 30-dnevno razstrupljanje AKCIJA

  1. soria-natural
   5 out of 5

   :

   S paketom za razstrupljanje Soria Natural sem bila zelo zadovoljna. Po opravljeni kuri sem imela več energije, izboljšala se mi je prebava in na sploh sem se bolje počutila.

  2. soria-natural
   5 out of 5

   (45 let) – :

   Paket za rastrupljanje Soria Natural sva uporabljala oba s partnerjem in bila zelo zadovoljna. Priporočam vsem, ki bi si želeli izboljšati svoje počutje.

  3. soria-natural
   5 out of 5

   (42 let) – :

   Skupaj z možem sva uporabljala 30 dnevni paket za razstrupljanje. Z izdelki sva bila navdušena in zelo zadovoljna. Takoj sva občutila boljše počutje – lahkotnejše, odlično prebavo in več življenjske energije in manjšo potrebo po sladki prehrani.

  4. soria-natural
   5 out of 5

   (42 let) – :

   Uporabljala sem 30 dnevni paket za razstrupljanje. Po vaših navodilih sem pazila tudi na prehrano in da zaužijem dovolj tekocine. Poleg tega, da se dobro počutim sem izgubila nekaj odvečnih kilogramov.

  5. soria-natural
   5 out of 5

   :

   Sin je star 6 let, ima težave s črevesjem… ima tudi avtizem. Šla sva čez celotni program razstrupljanja, tako da podpreva delovanje vseh notranjih organov. Zares mislim, da mu zadeva ustreza. Sin se dobro počuti, dobre volje je. Tudi sama rada naredim vsake toliko časa to trideset dnevno kuro. Sinu kura pomaga pri prebavi. Skupaj sva prečistila svoje telo, svoje črevesje. Prebava je zdaj redna. Sinu pomaga tudi to, da poje ogromno sadja in potem nima težav z dnevnim izločanjem blata. Jaz sem jemala zato polovično dozo ekstraktov. Tako da sva in jaz in sin popila namesto 1ml vsak polovico mililitra. S prebavo jaz nimam težav, po jemanju kapljic naj povem, da sem se odlično počutila. Tako da so dobro izdelki vplivali tudi name, ne samo na mojega sina. Predvsem pa moram priznati, da sem prvenstveno kupila paket za sina. Kapljice so zelo okusne, sladkaste, otrok nima težav z uživanjem, jih z lahkoto popije so res dobre.

  6. soria-natural
   5 out of 5

   :

   30 dnevni paket razstrupljanja sem naročila zase in za moža. Pred paketom sem nekaj časa že uživala artičokine kapljice, ampak le par dni, potem pa sem začela s tem paketom.
   Včeraj sem ravno popila vse stekleničke. Paket mi je zelo všeč. Presnova se mi je zelo izboljšala, saj sem imela z njo izredne težave. Zadnji teden sem opazila tudi, da se mi je ogromno aken na področju brade in vratu omililo, so izginile, tako da se mi je sčistila tudi koža, ki je kot sem prebrala tudi v kontekstu celotnega čiščenja skozi vsa izločala telesa. Tudi spala sem dobro, moram reči. Počutila sem se veliko boljše, bila je neprimerna razlika pred jemanjem in po jemanju. Imela sem veliko več energije. Skratka zelo sem zadovoljna s tem paketom! Mož paket še uživa, saj je začel kasneje kot jaz, tako da povratne informacije z njegove strani še nimamo.

  Podaj mnenje

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Deli na[simple-social-share]
  Sorodni članki