soria-natural

Šentjanževka XXI kapsule s podaljšanim sproščanjem

4.50 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 mnenji strank)

15,86 

Šentjanževka XXI kapsule s podaljšanim sproščanjem vsebujejo šentjanževko, ki ima vlogo pri ohranjanju pozitivnega razpoloženja. Šentjanževka ima vlogo pri ohranjanju čustvenega ravnotežja in podpira občutek sproščenosti.

Preberite nasvete kako si lahko pomagate pri depresiji s pravilno prehrano in terapijami. Več o depresiji…

XXI kapsule so novost na trgu prehranskih dopolnil. Podaljšano sproščanje učinkovin omogoča jemanje le 1 kapsule na 24 ur, s čimer dosežemo učinkovit dnevni odmerek. XXI kapsule zagotavljajo visoko razpoložljivost izvlečkov celih 24 ur.

Brez barvil in konzervansov.
Kapsule so rastlinskega izvora in primerne tudi za vegetarijance.
Kakovost in certifikati: GMP in ISO 9001 in ISO 14001 standardi proizvodnje.

Sestava v 1 kapsuli:
liofiliziran ekstrakt šentjanževke Hypericum perforatum L300 mg

Na kapsulo
Hipericin 576 µg
Vsi hipericini 880 µg

 

15,86 

Kategorija: Oznaki: ,
Soria Natural
  Ocene kupcev
  5,0 Na podlagi 7 mnenja
  5 ★
  100% 
  7
  4 ★
  0% 
  0
  3 ★
  0% 
  0
  2 ★
  0% 
  0
  1 ★
  0% 
  0
  NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje

  Thank you for submitting a review!

  Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

  Filter Reviews:
  A
  18. 01. 2022
  Anonymous
  soria-natural SI
  I recommend this product

  Šentjanževka

  Mislim, da boljše počutje

  A
  07. 01. 2022
  Anonymous
  soria-natural SI
  I recommend this product

  Šentjanževka XXI kapsule

  Vsa ta negativna energija, ki nas obdaja zadnji dve leti vplivajo na naše psihično počutje, če to želimo ali ne. Zato sem se po dolgem odločanju odločila si poizkusiti dvigniti raven energije in pozitivni pogled z vašim izdelkom Šentjanževka XXI kapsule. Moram povedati, da se mi je dobrem tednu dni vrnila energija in sedaj nekako lažje premagujem vse slabo z veliko več energije in elana. LP Natalija

  A
  26. 09. 2021
  Anonymous
  soria-natural SI
  I recommend this product

  Šentjanževka XXI kapsule s podaljšanim sproščanjem

  V naši družini imajo prednost pri ohranjanju zdravja naravni izdelki. Zaradi izčrpanosti in posledično nespečnosti, tesnobe sem po priporočilu prijateljice odločil poskusiti vaše kapsule. Jemljem jih 40 dni in se resnično počutim drugače, boljše. Boljše spim, imam več volje za stvari, ki so me včasih veselile, postajam manj pasiven.

  A
  06. 05. 2021
  Anonymous
  soria-natural SI
  I recommend this product

  Šentjanzevka kapsule

  Uporabljam jih sele 7 dni, zato vecji ucinek še pričakujem.

  A
  02. 04. 2021
  Anonymous
  soria-natural SI
  I recommend this product

  Šentjanzevka xxl kapsule

  Obcutek umirjenosti, sproščenosti...

  Navodila za uporabo

  1 kapsula vsakih 24 ur z velikim kozarcem vode. V primeru, da uporabljate zdravila, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

  Prehransko dopolnilo.

  EmbalažaVsebina: 30 kapsul

  2 mnenji za Šentjanževka XXI kapsule s podaljšanim sproščanjem

  1. soria-natural
   4 out of 5

   :

   Pred časom sem ponovno zbolela za epizodo težje depresije. Takoj ko sem začutila njene simptome, kot so strahovi, grozne in obsesivne misli, nespečnost, utrujenost in ostalo sem se posvetovala z zdravnikom. Ta mi je ob prvih znakih svetoval, da lahko poskusim tudi s šentjanževko. Želela sem se vsekakor izogniti zdravilom. Šentjanževka namreč učinkuje kot antidepresiv in jo ponekod predpisujejo celo na recept. Zdravnik mi je še povedal, da tudi šentjanževka za svoje delovanje prav tako potrebuje nekaj tednov, kot zdravila. Ker sem sicer že uporabnica šentjanževke za zunanjo uporabo in mi zelo pomaga, verjamem v njen učinek, zato sem poskusila kapsule z izvlečkom šentjanževke od Sorie Natural. Na spletu sem poiskala kapsule za dobro ceno in jih naročila. Kapsule sem dobila takoj domov po pošti.

   Začela sem jih jemati, ob tem se počutila nekoliko bolj umirjeno, vendar ker je bila moja depresija s pravimi kliničnimi znaki, je bil učinek šentjanževke prešibek, zato sem nazadnje vendarle poskusila še z zdravili. Mislim da v kolikor bi šentjanževko jemala dlje časa, bi mi bolje pomagala. Predvsem pa bi jo morala pričeti jemati že veliko prej. Pri nas doma sicer vsi uporabljamo šentjanževko za pike, srbečice, praske, soseda si je z njenim izvlečkom pozdravila tudi bulo v dojki, zato je pri nas zmeraj na zalogi.

  2. soria-natural
   5 out of 5

   :

   Za nakup vaših izdelkov sem se odločila v prvi vrsti, ker so naravni. Za kapsule šentjanževke sem se odločila, da jih preizkusim zaradi preobilice stresa in posledično slabega in negativnega razpoloženja. Po jemanju kapsul sem se počutila veliko bolje, imela sem več volje in energije. Česnove kapljice sem kupila za otroka, kot preventivo pred glistami. Po resnici povedano mu niso teknile, zaradi okusa po česnu… Sem jih pa v času virusov uporabila sama in bila zelo zadovoljna z njimi.

  Podaj mnenje

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Deli na[simple-social-share]
  Sorodni članki