Logo Soria Natural

Prečistite svoje telo s 30-dnevnim programom za razstrupljanje

→ Program upošteva naravni cikel razstrupljanja izločevalnih organov in odpravi izvor vaših težav, ne le simptome.

→ Zagotovite si boljše počutje, več energije, urejeno prebavo ter lepšo in bolj sijočo kožo.

“… Prebave še nikoli nisem imela tako odlične. Imam več energije in jasnosti. Odločila sem se zaradi enostavne uporabe in naravnih sestavin. Priporočala sem že svojima najboljšima prijateljicama … “

Darja A.

Iz lastne izkušnje vem, kako nam lahko preobremenjenost telesa s toksini in strupenimi presnovki ter posledično slabo počutje kvarijo življenje

Pozdravljeni, z vami sem Tina iz Sorie Natural.

Kot številne naše stranke sem se tudi sama daljše obdobje spopadala s težavami, kot so nenehna utrujenost, slaba prebava, napihnjenost, težave s kožo, slaba kvaliteta spanca …

In dobro vem, da nas to lahko pripelje do obupnega razpoloženja … groznega počutja.

In da te težave lahko presenetijo tudi tiste med nami, ki se po svojih najboljših močeh trudimo jesti zdravo.

Sama sem poskusila vse, od raznih diet, čajev, probiotikov … a imela sem občutek, da se nikamor ne premikam. Moje slabo počutje je še kar vztrajalo, pogosto sem bila bolna in moja koža ni bila videti dobro.

Trpele so še moje vsakodnevne obveznosti, družabno življenje in kvaliteta spanca.

In tako kot poročajo mnoge naše stranke: “Nič mi ni pomagalo.”

V današnjem hitrem tempu življenja se pogosto znajdemo ujeti v vsakdanje obveznosti in težko najdemo še čas za iskanje ‘pravih rešitev’

detox_telesa

Ogromno časa sem porabila za prebiranje forumov in iskanje prehranskih nasvetov, ker sem menila, da ima moja prehrana negativen vpliv na moje telo.

S polno glavo informacij sem se odločila za drastično spremembo – dobesedno odstranitev vseh ‘spornih’ živil iz svoje prehrane.

Tako se je začel moj lov za zdravjem in bila sem prepričana, da je popolna izključitev ‘škodljive’ hrane to, kar potrebujem.

Tako sem polna upanja vztrajala kar nekaj časa …A kakor so tekli dnevi, je tudi moja motivacija začela padati, saj izboljšanja ni bilo nikjer na vidiku. Še vedno sem se počutila utrujeno in brez energije. Bila sem povsem obupana.

Dokler …

Kar je resnično delovalo, ni bila nobena zapletena dieta ali posebno načrtovanje obrokov. Telo mi je sporočalo, da potrebuje razstrupljanje.

To je bila ključna in najpomembnejša stvar, ki sem jo naredila za svoje zdravje, potem ko me je vse drugo pustilo na cedilu. In vzelo mi je le minutko na dan!

Ta minutka je za 1 mesec postala najpomembnejši del mojega dneva, postavila sem jo na 1. mesto. Celo pred vadbo. Če si nisem vzela te slabe minutke samo zase, sem bila tako ali tako preutrujena, da bi naredila še kakšno vajo.

Verjetno ste tudi vi poskusili že marsikaj, da bi izboljšali svoje počutje, a je bilo vse le izguba dragocenega časa in denarja.

In to je tudi glavni razlog, da smo pri Sorii Natural ustvarili ta izdelek. 

Da bi pomagali več kot 300.000 Slovencem, ki imajo težave zaradi zastrupljenosti telesa …

Zaradi nezdravega načina življenja in stresa postaja naše telo vse bolj preobremenjeno s škodljivimi snovmi

paket_za_razstrupljanje

Telesni sistemi in organi, ki so bili nekoč sposobni čistiti neželene snovi, so sedaj popolnoma preobremenjeni do te mere, da toksini ostanejo v naših tkivih.

❗In telo na to nas prej ali slej opozori s slabim počutjem, neurejeno prebavo, napihnjenostjo, nečisto kožo, konstantno utrujenostjo, povišanim holesterolom, srbečico, poleg tega pa se tudi kilogrami kar nalagajo, še posebno na trebušnem delu …

Ko razstrupite svoje telo, težave rešite pri njihovem izvoru.
Le tako jih lahko popolnoma in trajno odpravite

dopolnilo_za_razstrupljanje

Reševanje težav se vedno začne pri njihovem izvoru, ne pri simptomih. V nasprotnem primeru se bodo težave vrnile.

Ste se kdaj vprašali, zakaj hrepenite po hrani, za katero veste, da je za vas slaba, zakaj ne morete funkcionirati brez kave, zakaj se zjutraj zbudite utrujeni? In tu so še drugi znaki, kot so motnje koncentracije, kožni izpuščaji, glivične okužbe.

Večina si pri teh težavah pomaga z odpravljanjem/prekrivanjem simptomov, a ti so le posledica dejanske težave.
Denimo, izpuščaj na koži namažemo z mazilom tam, kjer se pojavi, še vedno pa ostaja vzrok, zakaj se je pojavil – neznan.

 

Ali ko smo na primer brez energije, spijemo več zelenega čaja ali kave, ki naše telo stimulira, da lahko prebrodimo dan. A naslednji dan se utrujenost ponovi.
V teh primerih gre le za odpravljanje simptomov, zato je izboljšanje le začasno.

To je cikel, ki se nikoli ne konča in prinaša le razočaranje ter občutek brezupa.

Ko se boste lotili težave pri izvoru, jo boste lahko popolnoma in trajno odpravili

Zahvaljujoč napredku sodobne znanosti in vedenju, da se zdravje začne v dobro delujočih črevesju, jetrih in sečilih, je to sedaj dosegljivo.

Program za razstrupljanje telesa, ki je končno prinesel rezultate in meni ter tisočim strankam pomagal do normalnega življenja

hrana_proti_zakisanosti

Izkazal se je kot zelo učinkovit naravni način za pomoč samočistilnemu sistemu telesa.

Spremembe, ki so jih naše stranke opazile so:

Ta izdelek pozna že nekaj tisoč zadovoljnih uporabnikov in so ga že priporočili naprej svojim bližnjim. Naše največje zadovoljstvo pa so njihova sporočila o tem, kako so se z našo pomočjo končno osvobodili prebavnih težav, pomanjkanja energije in neprestane utrujenosti.

“In v tem je vsa “finta”. Ko enkrat razstrupiš svoje telo, je to, kot da bi popravil rezervoar za gorivo celotnega telesa.”

Z eno majhno spremembo lahko v telesu ponovno vzpostavimo ravnovesje in posledično izboljšamo svoje počutje.

Brez zapletenih diet in popolnih odrekanj …
Iz svoje prehrane nam ni potrebno popolnoma črtati vseh ‘nezdravih’ živil, dovolj je le, da vnos teh živil zmanjšamo po nekakšni ‘kmečki logiki’. Torej čim manj predelane hrane, sladkorjev in predpipravljenih obrokov. Naša prehrana naj temelji na polnovrednih živilih ter veliko svežega sadja in zelenjave. Še vedno pa lahko občasno uživamo v sladicah, kozarcu vina ali dnevu, ko se “prekršimo” …

Torej: sprememba v prehrani + ‘nova rešitev za razstrupljanje telesa v vašem hladilniku

Predstavljajte si, neljubi simptomi bodo izginili, vaše telo pa se bo vrnilo v svojo srečno, zdravo in energično stanje.

pegasti_badelj_ciscenje_jeter

Rezultati raziskav kažejo, da v Sloveniji več kot ⅓ Slovencev trpi za nekakšnimi prebavnimi težavami.

Procesa razstrupljanja se je potrebno lotiti na pravi način

Predstavljamo vam program za 30-dnevno razstrupljanje telesa

Program upošteva naravni cikel razstrupljanja izločevalnih organov.

V primeru, da so glavni razstrupljevalni kanali zablokirani, odpadne snovi zastajajo v telesu in povzročajo samozastrupljanje organizma.

Zato je vrstni red razstrupljanja bistvenega pomena.
30 dnevna kura za rastrupljanje telesa je tako sestavljena iz 4-ih korakov.

4. koraki do popolnega očiščenja telesa

kako_ocistiti_telo

1. KORAK

Z rednim izločanjem preprečimo nastanek oblog na črevesnih stenah in ponovno vsrkanje odpadnih snovi.

ČREVESJE

Artičoka XXI kapljice Soria Natural pomagajo ohraniti normalno prebavo. Zmanjšajo napihnjenost trebuha. Prispevajo k vzdrževanju normalnega nivoja maščob v krvi. Pripomorejo k boljšemu delovanju prebavil v primeru napenjanja.

2. KORAK

Ko spodbudimo razstrupljanje telesa, se izloča več odpadnih snovi. Sečila spodbudimo, da jih sproti izločajo iz telesa.

LEDVICE IN SEČILA

Preslica XXI kapljice Soria Natural remineralizirajo telo. Pripomorejo k izločanju večje količine seča. Obenem pa še k ohranjanju močnih las, nohtov in kože.

3. KORAK

Večina toksinov ni topnih v vodi. V jetrih se pretvorijo v obliko, ki se lahko izloči skozi črevesje in sečila.

JETRA

Pegasti badelj kapljice Soria Natural zaščitijo in čistijo jetra. Pripomorejo k boljšemu delovanju jeter ter razstrupljanju celega telesa.

4. KORAK

Zadnji korak izločanja odpadnih snovi je preko kože. Nečista koža je znak, da se je potrebno razstrupiti.

KOŽA

Regrat XXI kapljice Soria Natural so pripravljene iz korenin regrata, bogatih z betakarotenom za lepo kožo. Regrat spodbuja sečila in prebavo ter od znotraj poskrbi za izgled naše kože.

Kaj o paketu za razstrupljanje pravijo naše stranke, ki so opravile potrjen nakup?

‘Pozdrav! Še nekaj dni me ločuje do končnih 30 dni. Ker sem bila pri jemanju kapljic in priporočilih o spremljajoči dieti uspešna, je bilo to razstrupljanje zelo uspešno. Predvsem je počutje boljše, presnova in struktura blata, izgubila sem nekaj kilogramov, pridobila nazaj moč in gibljivost, mentalno pa sem mirnejša. Tako da se zahvaljujem ponudniku za odličen izdelek, pa tokrat tudi sebi, da sem vztrajala vzporedno z načinom prehrane in več gibanja. Ponovim spomladi!’
1013acb8 24130329 1740895429255250 6001569211698194574 O 104r03603503600t00001o
Ana B.
‘Pozitivne izkušnje, deluje. Vaše izdelke že vsaj deset let uporabljam, ker je naravno, brez alkohola , konzervansov ipd. Pri tem izdelku pa se mi zelo všeč navodila, koristna praktična priporočila za vsako fazo razstrupljanja, preglednica, barvno in simpatično.’
5c7b539e Marta Novak 103504703503600000i01o
Maruša Š.

Paket za 30-dnevno razstrupljanje vsebuje:

Paket za 30-dnevno razstrupljanje

Cena: 39,96 € 51,39 €

Credit Cards Png

Več kot 4.500 zadovoljnih strank s povprečno oceno 4.9 se gotovo ne moti…

Za mnenja uporabljamo Google- verificirano platformo Stamped.io, kjer so objavljena vsa mnenja (tako dobra, kot tudi slaba).

Vabimo vas, da tudi sami preizkusite naš Paket za razstrupljanje. Po nekaj dneh vam bomo poslali mail, kjer boste lahko izrazili svoje mnenje o izdelku, ki bo prikazano spodaj.

Ottime esperienze. Mi sento un po' meglio e spero che dopo aver finito il trattamento mi sentirò ancora meglio. In passato ho usato i vostri prodotti Angeliko per il dolore e la tensione addominale e mi hanno alleviato i sintomi. Mi piace molto che i vostri prodotti siano in tintura e che siano più facili da assumere. Funziona molto bene, basta seguire le istruzioni. Ovviamente non mi aspettavo un miracolo, volevo solo un po' di sollievo dai miei problemi e l'ho ottenuto.

Ana F.

Acquirente Verificato con Stamped

Funziona benissimo, mi sento ancora meglio, per questo l'ho già ordinato alcune volte. Mi aiuta perché mi hanno rimosso la cistifellea alcuni anni fa, quindi pulisce il fegato...

Anonimo

Acquirente Verificato con Stamped

Dopo 17 giorni mi sento bene, ho più energia.

Anonimo

Acquirente Verificato con Stamped

Ciao! Sono a pochi giorni dal completamento dei 30 giorni. Grazie alla somministrazione delle gocce e al consiglio di una dieta adeguata, questo detox è stato molto efficace. In particolare, mi sento meglio, ho un metabolismo più regolare e una struttura fecale migliore. Ho perso qualche chilo, ho ripreso forza e mobilità, e sono mentalmente più tranquilla. Quindi ringrazio il fornitore per l'ottimo prodotto, e anche me stessa per aver perseverato insieme alla dieta e ai movimenti. Lo rifarò in primavera! Ana

Ana B.

Acquirente Verificato con Stamped

Mi sento meglio in generale. La digestione e l'eliminazione dell'acqua sono regolari. Insieme alla dieta (senza alcol, cibi grassi e dolciumi) e alle regolari passeggiate, ho perso anche i chili di troppo.

Anonimo

Acquirente Verificato con Stamped

Sono a metà del detox e sono molto soddisfatta. Non ho mai avuto una digestione così perfetta. Ho più energia e chiarezza mentale. Ho deciso di provarlo per la facilità d'uso e gli ingredienti naturali. L'ho già consigliato alle mie due migliori amiche. Grazie di cuore per la vostra gentilezza e la consegna veloce del prodotto ordinato. Sono sinceramente soddisfatta del servizio e dei prodotti. Vostra fedele cliente, auguro ancora molto successo e gioia nel vostro lavoro, che sento piacevole. Piacevoli giornate, Darja.

Darja A.

Acquirente Verificato con Stamped

Sono molto soddisfatto del prodotto. Il mio stato generale è migliorato incredibilmente e ho già notato un aumento di energia! Penso che ogni persona dovrebbe fare una cura di disintossicazione del genere almeno una volta all'anno per il proprio corpo!

Tomaz V.

Acquirente Verificato con Stamped

Ho deciso di acquistare il pacchetto a causa di pruriti improvvisi su tutto il corpo. Po aver cercato soluzioni naturali per i miei problemi, ho capito che il mio corpo aveva bisogno di una pausa e di una pulizia, quindi ho scelto il vostro pacchetto. Dopo aver completato il trattamento, il prurito si è calmato e anche la digestione è migliorata. Sicuramente userò ancora i vostri prodotti.

Anonimo

Acquirente Verificato con Stamped

Pozitivne izkušnje, deluje. Vaše izdelke že vsaj deset let uporabljam, ker je naravno, brez alkohola , konzervansov ipd. Pri tem izdelku pa se mi zelo všeč navodila, koristna praktična priporočila za vsako fazo razstrupljanja, preglednica, barvno in simpatčno.

Marusa S.

Acquirente Verificato con Stamped

Sono ancora nella fase iniziale dell'utilizzo di questo pacchetto, quindi non posso dare una recensione completa. Tuttavia, ho usato i vostri prodotti in passato e sono sempre stato soddisfatto.

Marija S.

Acquirente Verificato con Stamped

Ho usato alcuni dei vostri prodotti in precedenza, acquistati in farmacia. Ottimi!! Sono già alla seconda settimana di utilizzo del pacchetto. Grazie!

Marta O.

Acquirente Verificato con Stamped

Ottimo. Mi sento meglio, meno stanco. In particolare, devo elogiare l'articoke e il cardo mariano. Li consiglio sempre a chi mi chiede. Ho addirittura convinto mio padre a provarli, anche se è contrario a tutti i tipi di integratori. Quindi, siete ovviamente fantastici!

Anonimo

Acquirente Verificato con Stamped

Sono estremamente soddisfatto, sono di gusto naturale e mi sento veramente meglio dopo averli usati, quindi li raccomando a chiunque voglia risvegliare il proprio corpo e l'organismo.

Zeljko

Acquirente Verificato con Stamped

Le gocce sono eccellenti, mi sento benissimo al 28º giorno di utilizzo. Le raccomando vivamente a chi vuole fare qualcosa di buono per se stesso in modo naturale. Continuate così, squadra, e rimanete così bravi.

Anonimo

Acquirente Verificato con Stamped

"Da ni to spet ena izguba časa, denarja in živcev!"

Normalno je, da pomislite tudi na to…

Vsi smo že kdaj v življenju nasedli kakšnemu marketinškemu triku… Lepim, a praznim obljubam.

Sploh, ko gre za razstrupljanje telesa, okrog katerega je trg naravnost preplavljen s “ČUDODELNIMI” preparati, ki naredijo več škode kot koristi..

Tega se pri Soria-Natural ne gremo.

Paket za razstrupljanje pomaga v 9/10 primerov

Vsako telo je unikat, približno tako, kot prstni odtis, zato kljub našim prizadevanjem in nenehnemu izpopolnjevanju formule, ne moremo obljubiti 100 % uspešnega delovanja pri vsakem posamezniku.

Lahko pa zagotovimo naslednje:

Če vam naš Paket za razstrupljanje ne bo pomagal, vam vrnemo denar

Pri Soria-natural verjamemo, da je razumevanje temelj vsakega odnosa.

triplat_za_dojenje

Paket za razstrupljanje ni univerzalno zdravilo, ki bi pomagalo čisto vsem

Če vam paket za rastrupljanje ne bo pomagal, nam prosimo vrnite preostale kapljice, mi pa vam povrnemo celotno kupnino.

Pišite nam na info@soria-natural.si ali nas pokličite na  030 280 271 (od ponedeljka do petka od 9:00 do 18:00).

Kapljice Soria Natural so popolna izbira, če iščete naraven, a izjemno učinkovit produkt za celovito razstrupljanje telesa.

Prednosti kapljic:

Boljša biodostopnost in absorpcija ter zato večja učinkovitost (absorpcija se začne že v ustih)

Vse kapljice so brez alkohola

Aktivne snovi zdravilnih rastlin so v XXI formulacijah zaščitene pred oksidacijo in propadanjem.

Kapljice so prijetnega vonja in okusa. Lažje jih je zaužiti kot tablete ali kapsule.

Pakirane so v okolju prijazni stekleni embalaži. Kapalka ima označeno 0,5 ml in 1 ml za enostavno odmerjanje

Imamo lastno proizvodnjo in zato točno vemo kje so rastline rastle in kako smo iz njih pripravili učinkovite ekstrakte.

Z modernimi postopki nam je uspelo pridobiti koncentrirane aktivne učinkovine, ki so od 6- do 25-krat učinkovitejše od tinktur, pridobljenih s klasičnimi metodami.

Razstrupite svoje telo in si zagotovite boljše počutje, več energije, urejeno prebavo in lepšo kožo.

Naj vaše telo zasije – od znotraj navzven.

Paket za razstrupljanje XXI kapljice Soria Natural + 1 GRATIS

detox_pred_poletjem

Cena: 39,96 € 51,39 €

Credit Cards Png

Brezplačna dostava

Učinkovit produkt

100% naravni izdelki