Logo Soria Natural

Dojite in potrebujete naraven dodatek za tvorbo več mleka?

Nič ni za novorojenčka bolj popolno, kot materino mleko. “Formula”, ki jo je naredila narava.

In naravi lahko pomagamo z naravo

Naj bo obdobje dojenja prijetno in brezskrbno, tako za dojenčka kot za mamico.

“Kljub temu, da sem se počutila pripravljeno, ko sem bila še noseča, sem se ob soočenju s svojo novo realnostjo po porodu počutila, kot da nikoli ne bom obvladala dojenja. Prestrašila sem se, da bom pustila otroka na cedilu. 

Tako kot dve tretjini mladih mamic je imela tudi Kaja težave z dojenjem …

Zdravo,

moje ime je Tina in danes bi se rada z vami odkrito pogovorila o dojenju. Iskreno lahko rečem, da je dojenje najbolj naraven, sproščujoč in instinktiven način, kako lahko našim dojenčkom pomagamo da se umirijo in potolažijo. Svojega sina sem tisočkrat dojila in to naju je tako zbliževalo… Največ mi je pomenilo, da je moj otročiček zadovoljen in tudi, da mu z dojenjem pomagam mirno zaspati.

Dojenje je najbolj naravno in zdravo povezovanje med mamo in otrokom.

Dojenje Otroka

To je supermoč, ki nam jo je dala mati narava in je veliko več kot le hranjenje. Je telesna bližina. Je varnost in nežnost. Je mama. Dojenje zadovolji vse otrokove najgloblje potrebe, ga umiri in mu pomaga, da lahko brezskrbno zaspi. Kako bi bilo škoda zamuditi to enkratno in edinstveno obdobje v življenju!

Dojenje pa je dragoceno tudi za mamico, saj sesalni učinek pri dojenju sprošča hormon holecistokinin. Ta povzroči občutek zaspanosti pri mamici in otroku in tako oba lažje utoneta v spanec.

Ker dojenček ne proizvaja lastnega melatonina, je narava poskrbela tudi, da ga dobi z mlekom in mu tako pomaga razviti lastne cirkadiane cikle (eden od primerov cirkadianega cikla, povezanega s svetlobo, je spanje ponoči in budnost podnevi), kar je izjemnega pomena pri vzpostavljanju daljšega nočnega spanca.

pomoc_pri_dojenju

Dojenček že takoj ob rojstvu ve, kaj potrebuje.
To sta bližina in občutek varnosti.

A žal so številni miti o dojenju povzročili precejšnjo zmedo. Čeprav obstajajo številni razlogi, da je bilo prav dojenje prvoten plan narave, smo prenehali zaupati svojim instinktom. Tistim, da je dojenje stik mamice in dojenčka, da bi se ta počutil ljubljeno in varno.

Žal je v osemdesetih letih v družbi zavladal nekakšen beli šum na temo dojenja. Temu je botrovalo dejstvo, da so se mamice morale prilagoditi službenim obveznostim in delovnim urnikom. Svoje pa je prispeval tudi pojav adaptiranega mleka na trgu in prodajno motivirani miti, da mora dojenček imeti svoj urnik, jesti na 3 ure in celo, da ga bomo s pretirano bližino razvadili.

spodbujanje_mleka

A če zaupamo vase, se lahko osvobodimo teh “pravil” starševstva, preslišimo “beli šum”. Kajti, ni napotka, niti pripomočka, ki bi lahko nadomestil toplino, mehkobo in občutek varnosti, ki ga otroku daje dojenje.

Resnica je, da same najbolj vemo kaj naš dojenček potrebuje. 

In če verjamemo v to, bo verjel tudi otrok.

Mnenje strokovnjaka

3 najbolj uporabni nasveti za doječe mamice

Svetuje:

Cvetka Skale, dipl. m.s., univ.dipl.org., IBCLC

Predsednica Društva svetovalcev za laktacijo in dojenje Slovenije, zaposlena na Odseku za neonatalno pediatrijo Ginekološko porodniškega oddelka v Splošni bolnišnici Celje

1. Verjeti v »svoje dojke«, da so sposobne ustvariti toliko mleka, kolikor ga potrebuje otrok in verjeti v otroka, da je to sposoben popiti pri dojkah

2. Poiskati pomoč, ko jo potrebujemo

3. In ne pozabiti, da na svetu ni mlečne formule, ki bi otroku nadomestila vse, kar mu nudi materino mleko, ki ustreza točno določenim potrebam točno določenega otroka.

“Moj otrok se je rodil en mesec prej in ni hotel zaspati, zato sem prve mesece njegovega življenja v bistvu dojila po 20 ur na dan in držala več obkladkov na dan čez bradavice, medtem ko sva z možem gledala televizijo.”

Tako kot dve tretjini mladih mamic je imela tudi Nika težave z dojenjem …

” Po vsakem črpanju sem pogledala nekaj drobnih kapljic mleka v steklenički. Preplavil me je obup.”

Obiskala sem zdravnico, ki mi je rekla, naj nadaljujem s črpalko, hkrati pa poskušam sina spraviti k sesanju. Ko bo to storil, se bo moja količina mleka povečala, saj je otrok veliko bolj učinkovit pri sesanju mleka iz dojk kot črpalka.

Toda moj sin je še naprej zavračal dojenje. Po vsakem črpanju sem pogledala nekaj drobnih kapljic mleka v steklenički. Preplavil me je obup.”

To me je povsem potrlo. Pred porodom sem imela določena pričakovanja… Starševski blogi, prijateljice, sorodniki in seveda mamice s socialnih omrežij, vsi so me učili, da je naravno dojenje najboljše in da je dajanje formule otroku plan B, ki ga za svojega otroka ne želim.

In tukaj sem v svojih očeh spodletela na celi črti. Ne le, da nisem uspela dojiti svojega sina, tudi nisem uspela proizvesti dovolj mleka zanj. Postala sem obsedena s povečanjem količine svojega mleka do te mere, da sem dobesedno fantazirala o tem, da moram postati mlečni stroj, ki šprica mleko v loku.

Postopoma je količina mleka, ki sem ga proizvedla s črpanjem, postala test moje lastne vrednosti, ki je uradno nadomestil oceno moje  vrednosti kot ženske.

Po Googlu sem nenehno iskala “načine za povečanje tvorbe materinega mleka”. In tako sem naletela na triplat- grško seno.

kako_spodbuditi_tvorbo_mleka

"Po globoki raziskavi in posvetu s pediatrinjo sem na koncu poizkusila triplat grško seno in moram reči, da je zdaj je že 8 mesecev odkar dojim. Zelo priporočam vsem doječim mamicam. Moj dojenček lepo raste, saj je mleka dovolj."

Uporabo triplata priporočajo tudi institucije za podporo dojenju:

Učinkovitost triplata oziroma grškega sena za spodbujanje tvorbe mleka pri doječih mamicah so potrdile znanstvene študije.

Kako deluje zdravilna rastlina triplat oziroma grško seno?

 • Triplat podpira tvorbo materinega mleka.
 • Prispeva k okrevanju po porodu.
 • Vlogo ima pri uravnavanju izločanja in mesečnega ciklusa po porodu.
 • Semena triplata vsebujejo hranilne snovi: esencialne maščobne kisline, beljakovine, vitamine in minerale, ki obogatijo mamino mleko.

Po kakšnem času uporabe triplata mamice opazijo nastanek več mleka?

Pri doječih mamicah se porast nastanka mleka pozna od 24 do 72 ur po jemanju triplata.

Mnoge so spremenile število podojev in čas dojenja. Po potrebi so uporabljale tudi prsne črpalke.
Po izkušnjah številnih mamic v Sloveniji, pa je razlika vidna že pol ure ali uro po tem, ko so vzele triplat.

Vaš najboljši zaveznik po porodu, vedno pri roki.

Zadovoljstvo za vse, ki iščejo popolnoma naraven pripravek iz zdravilnih rastlin.

Pridobljen je s pomočjo standardiziranih ekstraktov zdravilnih rastlin v moderni, tekoči obliki, ki omogočajo hitro in učinkovito absorpcijo.

Prednosti kapljic:

Boljša biodostopnost in absorpcija ter zato večja učinkovitost (absorpcija se začne že v ustih)

Vse kapljice so brez alkohola

Aktivne snovi zdravilnih rastlin so v XXI formulacijah zaščitene pred oksidacijo in propadanjem.

Kapljice so prijetnega vonja in okusa. Lažje jih je zaužiti kot tablete ali kapsule.

Pakirane so v okolju prijazni stekleni embalaži. Kapalka ima označeno 0,5 ml in 1 ml za enostavno odmerjanje

Imamo lastno proizvodnjo in zato točno vemo kje so rastline rastle in kako smo iz njih pripravili učinkovite ekstrakte.

Z modernimi postopki nam je uspelo pridobiti koncentrirane aktivne učinkovine, ki so od 6- do 25-krat učinkovitejše od tinktur, pridobljenih s klasičnimi metodami.

Kaj o jemanju triplata pravijo mamice

Mnenja naših strank, ki so opravile potrjen nakup.

"Ker dojenček ni dovolj pridobival na teži sem po nasvetu prijateljice iz Amerike na spletu poiskala kapljice grško seno oz. triplat. Pri njih so te kapljice zelo popularne za pomoč pri laktaciji. Kmalu po začetku uporabe vaših kapljic Soria Natural (3x dnevno) se je produkcija mleka povečala, dojenček pa je začel pridobivati na teži."
izdelki_za_dojenje
Anja Forštner
"Z uporabo kapljic triplata smo zadovoljni. Je tako, kot ste navedli glede hitrega učinka. Žena ga uporablja za večje nastajanje mleka, ker je bilo le-tega premalo pri dojenju prvega otroka. Po 1 dnevu uporabe se je količina mleka povečala. Kapljice žena jemlje 2x na dan, količino pa tako, kot je navedena na embalaži. Trenutno jemlje 3. stekleničko, dojenček pa ima 2 meseca."
materino_mleko
Matej Belec

Predstavljamo vam
Paket za doječe mamice

Čas je, da pozabite na težave s spanjem.

3x Triplat XXI kapljice Soria Natural + 1 GRATIS

51,8 39,95 /9,98€ na stekleničko
 • 4x Triplat Kapljice
 • Zadostuje za 2 meseca uporabe
 • Triplat podpira tvorbo materinega mleka.
 • Prispeva k okrevanju po porodu.
 • Vlogo ima pri uravnavanju izločanja in mesečnega ciklusa po porodu.
 • Semena triplata vsebujejo hranilne snovi: esencialne maščobne kisline, beljakovine, vitamine in minerale, ki obogatijo mamino mleko.

2x Triplat XXI kapljice Soria Natural

27,9 /13,95€ na stekleničko
 • 2x Triplat Kapljice
 • Zadostuje za 1 meseca uporabe
 • Triplat podpira tvorbo materinega mleka.
 • Prispeva k okrevanju po porodu.
 • Vlogo ima pri uravnavanju izločanja in mesečnega ciklusa po porodu.
 • Semena triplata vsebujejo hranilne snovi: esencialne maščobne kisline, beljakovine, vitamine in minerale, ki obogatijo mamino mleko.
kako_spodbuditi_tvorbo_mleka

Zagotavljamo vam VAREN NAKUP z vsemi možnostmi plačil – tudi po povzetju ali predračunu.

Credit Cards Png

Več kot 4.500 zadovoljnih strank s povprečno oceno 4.9 se gotovo ne moti …

Za mnenja uporabljamo Google- verificirano platformo Stamped.io, kjer so objavljena vsa mnenja (tako dobra, kot tudi slaba).

Vabimo vas, da tudi sami preizkusite naš Paket za doječe mamice. Po nekaj dneh vam bomo poslali mail, kjer boste lahko izrazili svoje mnenje o izdelku, ki bo prikazano spodaj.

"Da ni to spet ena izguba časa, denarja in živcev!"

Normalno je, da pomislite tudi na to…

Vsi smo že kdaj v življenju nasedli kakšnemu marketinškemu triku… Lepim, a praznim obljubam.

Ko gre za povečanje tvorbe mleka,  je trg naravnost preplavljen s “ČUDODELNIMI” preparati, ki naredijo več škode kot koristi.

 

Tega se pri Soria Natural ne gremo.

Kapljice Soria Natural so popolna izbira za vse, ki iščete naraven, a izjemno učinkovit produkt za povečanje tvorbe mleka.

Kapljice triplat iz Paketa za doječe mamice so preproste za uživanje, tekoča oblika pa omogoča boljšo absorpcijo kot trdne oblike.

Paket za doječe mamice pomaga v 9/10 primerov

Vsako telo je unikat, približno tako, kot prstni odtis, zato kljub našim prizadevanjem in nenehnemu izpopolnjevanju formule, ne moremo obljubiti 100 % uspešnega delovanja pri vsakem posamezniku.

Lahko pa zagotovimo naslednje:

Če vam naš Paket za doječe mamice ne bo pomagal, vam vrnemo denar

Pri Soria Natural verjamemo, da je razumevanje temelj vsakega odnosa.

Garanzia Ita 441x447 1

Kapljice triplat niso univerzalni izdelek, ki bi pomagal čisto vsem

Če vam paket Doječe mamice ne bo pomagal, nam prosimo vrnite preostale kapljice, mi pa vam povrnemo celotno kupnino.

Pišite nam na info@soria-natural.si ali nas pokličite na  030 280 271 (od ponedeljka do petka od 9:00 do 18:00).

Spodbudite tvorbo kakovostnega mleka in si pomagajte do hitrejšega okrevanju po porodu.

In preden nam zmanjka že tako omejenih zalog zaradi povečanega povpraševanja ..

3x Triplat – grško seno XXI kapljice Soria Natural + 1 GRATIS

3x Triplat XXI kapljice Soria Natural + 1 GRATIS

51,8 39,95 /9,98€ na stekleničko
 • 4x Triplat Kapljice
 • Zadostuje za 2 meseca uporabe
 • Triplat podpira tvorbo materinega mleka.
 • Prispeva k okrevanju po porodu.
 • Vlogo ima pri uravnavanju izločanja in mesečnega ciklusa po porodu.
 • Semena triplata vsebujejo hranilne snovi: esencialne maščobne kisline, beljakovine, vitamine in minerale, ki obogatijo mamino mleko.
Credit Cards Png

Brezplačna dostava

Učinkovit produkt

100% naravni izdelki