soria-natural

Epidemija izčrpanosti in slabega počutja- zakaj se počutimo tako uničene, če pa se nam še nikoli ni tako godilo?” 

ZASTRUPLJENOST TELESA- kako jo enostavno odpraviti v 30 dneh ?

Preprosto, brez zdravniških pregledov in za le par centov na dan.

Že po tednu dni sem se bolje počutila in imela več energije. Konstantna želja po sladkem je izginila in napihnjenosti ni bilo več, kar je pripomoglo tudi k temu, da sem izgubila kakšen kilogram.

Jasna

Iz prve roke vem, kako nam lahko zastrupljenost telesa in posledično slabo počutje kvarita življenje.

Poznam tisti občutek, ko se bojiš jesti hrano, ki jo imaš rad… Ko napet čakaš, ali bo povzročila slabo reakcijo in se bojiš, da temu ne bo konca. Da bo vedno tako.

Kronična utrujenost, pomanjkanje energije in napihnjenost nas lahko spravijo v obupno razpoloženje. V grozno počutje… Kvarijo nam kvaliteto spanca, trpijo pa tudi naše vsakodnevne obveznosti in naše družabno življenje.

A ni treba, da je tako. Ker si zaslužimo živeti polno in zdravo… Brez takšnih omejitev. In to je tudi glavni razlog, da smo ustvarili ta izdelek. Da bi pomagali več kot 300.000 Slovencem, ki trpijo za zastrupljenostjo telesa.

Želim vam pokazati, kaj je končno delovalo! Rešitev, ki mi je pomagala do normalnega življenja.

soria-natural

Kar je delovalo, ni bila ne dieta, niti posebno načrtovanje obrokov. Vzelo mi je le 45 sekund na dan in prepričana sem, da je bila to ključna in najpomembnejša stvar, ki sem jo lahko naredila za svoje zdravje.

Potem, ko me je vse drugo (strikne diete, vlaknine, čaji, probiotiki, posebni praški…) pustilo na cedilu, so se moje prioritete spremenile. Za 1 mesec je teh 45 sekund postalo najpomembnejši del mojega dneva, postavila sem jih na 1. mesto… Celo pred vadbo. Če si nisem vzela te slabe minutke samo zase, sem bila tako ali tako preutrujena, da bi naredila še kakšno vajo.

Saj vemo vsi, dnevi kar tečejo. Komaj še najdemo čas za iskanje “pravih rešitev”, in nekako smo 'ujeti' v posvečanje karieri, partnerju, družini …

Verjetno ste poskusili že marsikaj, da bi si izboljšali počutje, a je bila vse le izguba dragocenega časa. Ker vam želim pomagati, da tudi sami premagate utrujenost in splošno slabo počutje, naj vam pojasnim za kaj gre.

Rešitev je pomagala dobesedno tisočim, ki trpijo za kronično izčrpanostjo. Spremembe, ki so jih opazili so:

soria-natural

“In to je vsa “finta”. Ko enkrat razstrupiš svoje telo, je to, kot da si popravil rezervoar za gorivo celotnega telesa.”

A če tako pomaga, zakaj tega ne vedo vsi? 

Nekaj tisoč zadovoljnih uporabnikov že ve za to veselo novico in so izdelek že priporočili naprej svojim bližnjim. Naše največje zadovoljstvo pa so sporočila zadovoljnih kupcev, ki so se z našo pomočjo končno osvobodili prebavnih težav, pomanjkanja energije in neprestane utrujenosti.

Predstavljajte si, da se zbudite spočiti in polni energije. Utrujenosti ni več, saj je vaš spanec kakovosten, neprestano hrepenenje po kofeinu pa je izginilo.

Se še spomnite, kako je imeti več energije, se počutiti bolj osredotočeno, produktivno in na splošno srečnejše?

soria-natural

Neverjetno je, kako lahko izboljšamo svoje počutje, če naredimo le eno drobno spremembo! Če omogočimo telesu, da hrano predela tako, kot je to narava zasnovala.

 

Včasih kar pozabimo, kako pomembna je za nas ustrezna prebava hrane. Nenazadnje je to ključno za naš imunski sistem in da naše telo dobi dovolj energije.

Posledice neurejene presnove sta lahko pomanjkanje energije in konstantna utrujenost. Kažejo pa se tudi kot povečanje telesne teže (zaradi kopičenja maščob v telesu), povišana telesna teža, kar pa še dodatno obremenjuje sklepe.

Prebavne težave lahko prizadenejo tudi možgane. Zaradi nepravilnega izkoristka hranil namreč ne dobijo tistega, kar potrebujejo.

soria-natural

Pojavita se tesnoba ali celo depresija, saj nam primanjkuje tisto, kar naše telo potrebuje za proizvodnjo hormona sreče – seratonina. Brez slednjega ne moremo uravnavati svojega razpoloženja.

Torej, če ste se v zadnjem času počutili slabo ali ste pod stresom, je lahko razlog za to kronična izčrpanost telesa.

Naj vam razkrijem kaj je lahko razlog za vašo težavo in kaj lahko glede tega storite.

Iz lastne izkušnje vem, kako lahko slabo počutje preseneti tudi tiste med nami, ki se po svojih najboljših močeh trudimo jesti zdravo.

Zato smo v fitofarmacevtskem podjetju Soria-Natural ustvarili izdelek, ki pomaga odpraviti to težavo.

soria-natural

Nisem bila prepričana, kaj naj sploh še naredim. Potem sem  začela (že kar obsedeno) prebirati forume, googlati in spraševati za nasvete o hrani, za katero sem menila, da ima negativen vpliv na moje telo. In povsod je bilo govora o živilih, ki jih ima večina nas doma v svojih omarah.

S polno glavo informacij sem se odločila za drastično spremembo – dobesedno odstranitev vseh ‘spornih’ živil iz svoje prehrane. Iz omar sem odstranila vse, za kar mi je bilo zapovedano, da ne sodi med zdravo prehrano. To je bila ne le bela moka, ampak skoraj vsa žita, sladkarije, vsa predelana hrana, vse, kar je vsebovalo kakšno prepovedano sestavino. Ko sem se znebila vseh ‘sovražnikov’ zdravja, so bile moje omare dobesedno opustošene.

 

A takrat sem bila prepričana, da je to tisto, kar potrebujem, po drugi strani pa je bilo tu močno upanje, da se bo moje počutje končno izboljšalo. Tako se je začel moj lov za zdravjem in bila sem prepričana,  da je popolna izključitev ‘škodljive’ hrane to, kar potrebujem. 

Za vas sem izbrala le ključne informacije, do katerih sem nato prišla in izpostavila najpomembnejše zaključke. Ker vem, kako drgaocen je vaš čas, še bolj pa vaše zdravje.

Ste pripravljeni?

Torej, moji obroki so bili sestavljeni iz samih zdravih živil, veliko zelenjave, nič kruha…namesto kruha riž, namesto sladic sadje…  Ocvrte hrane pa tako ali tako nikoli ne jem… Na nek način sem uživala v načrtovanju svoje prehrane in občutek, da je moj hladilnik poln samih ‘super’ živil, me je navdajal z optimizmom.

Tako sem, polna upanja, vztrajala kar nekaj časa.  Vse zavoljo tega, da bi se končno začela bolje počutiti. Saj, kaj pa gre lahko narobe, če tako zdravo jem?

A kakor so tekli dnevi, je tudi moja motivacija začela padati. Imela sem občutek, da se nikamor ne premikam, saj tistega BISTVA, torej več energije, boljše počutje, boljši spanec, ni bilo nikjer na vidiku. Še vedno sem se počutila utrujeno in brez energije. Bila sem povsem obupana.

In tako kot mnogi naši kupci poročajo- “nič mi ni pomagalo.”

Rezultati raziskav kažejo, da v Sloveniji več kot ⅓ Slovencev trpi za nekakšnimi prebavnimi težavami.

Če bi obiskali 5 različnih zdravnikov in prosili za pomoč pri obvladovanju kronične utrujenosti, bi odšli s 5 različnimi nasveti.

Kako to vem? Ker se mi je to zgodilo. Preizkusila sem tudi ideje, ki so mi jih dale prijateljice: vlaknine, čaji, probiotiki itd. Popolnoma sem izključila tudi mlečne izdelke.

 

Nič. Počutila sem se obupano.

soria-natural

Nenehala sem jesti ogljikove hidrate. Seveda ni niti to pomagalo, a sem nekaj časa vztrajala. Telo je seveda dobivalo še  manj energije in občutek sem imela, kot da jem ‘prazno’ hrano, da se vsi ti vitamini in hranila v telesu sploh ne izkoristijo.

Opažala sem, da trpi tudi moje socialno življenje, saj to ni način prehrane,  ki bi bila prijazen dogodkom, kot so: kosilo s prijateljico, pogostitev v službi, potovanja… Bilo je veliko odpovedovanja.

In kar je zanimivo, to niti ni bilo tisto, kar mi je najbolj kvarilo kakovost življenja, pač pa spoznanje, da se moje počutje prav nič ne izboljšuje in, da je vse zaman. 

Bila sem čisto potrta.

Zahvaljujoč napredku sodobne znanosti, je zame obstajala rešitev. Moje težave so bili znaki, da telo potrebuje razstrupljanje

Ste se kdaj vprašali, zakaj hrepenite po hrani, za katero veste, da je za vas slaba, zakaj ne morete funkcionirati brez kave,  zakaj se zjutraj zbudite utrujeni? In tu so še drugi znaki, kot so motnje koncentracije, kožni izpuščaji, glivične okužbe.

 

Verjetno ste že vsaj nekaj od teh znakov že doživeli in prav je, da veste, da ni treba, da je tako, ker za to obstaja rešitev. In reševanje se prične pri izvoru težav, ne pri simptomih.

Večina si pri zdravstvenih težavah pomaga z odpravljanjem/ prekrivanjem simptomov, a ti so le posledica dejanske težave. Denimo, izpuščaj na koži namažemo z mazilom tam, kjer se pojavi, še vedno pa je vzrok, zakaj se je pojavil – neznan. 

Ko smo brez energije, spijemo več zelenega čaja ali kave, ki naše telo stimulira, da lahko prebrodimo dan. A, drug dan se utrujenost ponovi. Ko denimo zaznamo, da pridobivamo na teži, poskušamo jesti manj ali pa pokuriti “višek” z intenzivno vadbo. 

 

Vendar je pa vse to, kar počno zdravljenje simptomov, zato je izboljšanje le začasno. 

To je cikel, ki se nikoli ne konča, in prinaša le razočaranje ter občutek brezupa.

 

Zdravje se namreč začne v črevesju, jetrih in sečilih.

Ne zdravimo simptomov, ampak vzrok težave

Iz vsega do zdaj prebranega lahko sklepamo le eno : Potrebno je zdraviti vir težave in ne simptomov. V nasprotnem primeru se bodo težave vrnile.

Ko se lotimo težave pri izvoru, tam, kjer se je začela, jo lahko popolnoma in trajno odpravimo in le tak način razstrupljanja telesa. Neljubi simptomi začnejo izginjati, telo pa se vrne v svojo srečno, zdravo in energično stanje. Zahvaljujoč napredku sodobne znanosti in vedenju, da se  zdravje začne v črevesju, jetrih in sečilih, je to zdaj dosegljivo.

Tako kot vse v življenju, je tudi tu ključno ravnovesje. To je temelj, da naše črevesje lahko znova uspešno spreminja hrano v energijo. In iz svoje prehrane ne rabimo popolnoma črtati vseh ‘nezdravih’ živil, dovolj je le, da vnos teh živil zmanjšamo po nekekšni ‘kmečki logiki’. Torej čimmanj predelane hrane, sladkorjev, predpipravljenih obrokov. Naša prehrana naj temelji na polnovrednih živilih in veliko svežega sadja in zelenjave. Še vedno pa lahko občasno uživamo v sladicah, kozarcu vina ali dnevu, ko se “prekršimo” …

Z modernimi postopki priprave ekstraktov nam je uspelo pridobiti koncentrirane aktivne učinkovine, ki so od 6 do 25-krat učinkovitejše od tinktur, pridobljenih s tradicionalnimi metodami

Če trpite za-zastrupljenostjo telesa je to tako, kot bi imeli pesek v rezervoarju za gorivo. Z 4. koraki do popolnega očiščenja telesa pa je to, kot da si priskrbite ultra-premium gorivo.

Celoten sistem začne delovati učinkoviteje in spremembe so lahko dramatične. Predstavljajte si, da se počutite bolj energično, da ste boljše volje in se ne zanašate več na kavo. Šele sedaj namreč vaše telo pridobi vso energijo iz hrane, jo lažje prebavi, metabolozem pa se vrne na pravo funkcijo.

Eno prvih opažanj naših strank po začetku jemanja kapljic sta tudi sijoča koža in urejena prebava. 

Prednosti kapljic:

Boljša biodostopnost in absorpcija ter zato večja učinkovitost (absorpcija se začne že v ustih)

Vse kapljice so brez alkohola

Aktivne snovi zdravilnih rastlin so v XXI formulacijah zaščitene pred oksidacijo in propadanjem.

Kapljice so prijetnega vonja in okusa. Lažje jih je zaužiti kot tablete ali kapsule.

Pakirane so v okolju prijazni stekleni embalaži. Kapalka ima označeno 0,5 ml in 1 ml za enostavno odmerjanje

Imamo lastno proizvodnjo in zato točno vemo kje so rastline rastle in kako smo iz njih pripravili učinkovite ekstrakte.

Z modernimi postopki nam je uspelo pridobiti koncentrirane aktivne učinkovine, ki so od 6- do 25-krat učinkovitejše od tinktur, pridobljenih s klasičnimi metodami.

"Nova čudežna rešitev v vašem hladilniku”

Rešitev je v 30 dnevni kuri za rastrupljanje telesa, ki je sestavljen iz 4. korakov

V primeru, da so glavni razstrupljevalni kanali zablokirani, odpadne snovi zastajajo v telesu in povzročajo samozastrupljanje organizma.

Zato je vrstni red razstrupljanja bistvenega pomena.

4. koraki do popolnega očiščenja telesa

soria-natural

Pri celostnem odstranjevanju odpadnih snovi iz telesa sodeluje več organov. V primeru, da so glavni razstrupljevalni kanali zablokirani, odpadne snovi zastajajo v telesu in povzročajo samozastrupljanje organizma. Zato je vrstni red razstrupljanja bistvenega pomena.

1. KORAK

Z rednim izločanjem preprečimo nastanek oblog na črevesnih stenah in ponovno vsrkanje odpadnih snovi.

ČREVESJE

Artičoka XXI kapljice Soria Natural pomagajo ohraniti normalno prebavo. Zmanjšajo napihnjenost trebuha. Prispevajo k vzdrževanju normalnega nivoja maščob v krvi. Pripomorejo k boljšemu delovanju prebavil v primeru napenjanja.

2. KORAK

Ko spodbudimo razstrupljanje telesa, se izloča več odpadnih snovi. Spodbudimo sečila, da jih sproti izločajo iz telesa.

LEDVICE IN SEČILA

Preslica XXI kapljice Soria Natural remineralizirajo telo. Pripomorejo k izločanju več seča. Obenem pa še k ohranjanju močnih las, nohtov in kože. 

3. KORAK

Večina toksinov ni topnih v vodi. V jetrih se pretvorijo v obliko, ki se lahko izloči skozi črevesje in sečila. 

JETRA

Pegasti badelj kapljice Soria Natural zaščitijo in čistijo jetra. Pripomorejo k boljšemu delovanju jeter ter razstrupljanju celega telesa.

4. KORAK

Zadnji korak izločanja odpadnih snovi je preko kože. Nečista koža je znak, da se je potrebno razstrupiti. 

KOŽA

Regrat XXI kapljice Soria Natural so pripravljene iz korenin regrata, bogatih z betakarotenom za lepo kožo. Regrat spodbuja sečila in prebavo  in od znotraj poskrbi tudi za izgled naše kože. 

Kaj o paketu za razstrupljanje pravijo naše stranke, ki so opravile potrjen nakup.

"Prve učinke paketa za razstrupljanje sem opazila že po nekaj dneh, zdelo se mi je, da imam več energije. Sedaj se počutim lažjo, manj napihnjeno in imam polno zagona za vsakodnevne izzive."
soria-natural
Anja Forštner
"Paket za 30 dnevno razstrupljanje je uporabljala mama, ki ima 67 let. Za nakup sm se odločila, ker iščemo naravne dolgotrajne rešitve. 2x po mesec dni je naredila t.i. kuro. Ker ima veliko zdravstvenih težav: previsok pritisk, sladkorno bolezen, preveliko telesno težo, slabosti ... in jemlje več zdravil, verjamem, da je razstrupitev imela doprinos. Ob priliki bomo kuro ponovili."
soria-natural
Marta Novak Sašek

Podobne izjave o tej super kombinaciji smo prejeli že od 4500+ oseb!

Predstavljamo vam paket za razstrupljanje

Paket za razstrupljanje XXI kapljice Soria Natural + 1 GRATIS

soria-natural

Cena: 35,95 € 48,79 €

soria-natural

"Da ni to spet ena izguba časa, denarja in živcev!"

Normalno je, da pomislite tudi na to…

Vsi smo že kdaj v življenju nasedli kakšnemu marketinškemu triku… Lepim, a praznim obljubam.

Sploh, ko gre za razstrupljanje telesa, okrog katerega je trg naravnost preplavljen s “ČUDODELNIMI” preparati, ki naredijo več škode kot koristi..

Tega se pri Soria-Natural ne gremo.

Kapljice Soria Natural so popolna izbira, če iščete naraven, a izjemno učinkovit produkt za celovito razstrupljanje telesa.

 

Paket za razstrupljanje pomaga v 9/10 primerov

Vsako telo je unikat, približno tako, kot prstni odtis, zato kljub našim prizadevanjem in nenehnemu izpopolnjevanju formule, ne moremo obljubiti 100 % uspešnega delovanja pri vsakem posamezniku.

Lahko pa zagotovimo naslednje:

Če vam naš Paket za razstrupljanje ne bo pomagal, vam vrnemo denar

Pri Soria-natural verjamemo, da je razumevanje temelj vsakega odnosa.

soria-natural

Paket za razstrupljanje ni univerzalno zdravilo, ki bi pomagalo čisto vsem

Če vam paket za rastrupljanje ne bo pomagal, nam prosimo vrnite preostale kapljice, mi pa vam povrnemo celotno kupnino.

Pišite nam na info@soria-natural.si ali nas pokličite na  030 280 271 (od ponedeljka do petka od 9:00 do 18:00).

Razstrupite svoje telo in odpravite napihnjenost in slabo počutje

In preden nam zmanjka že tako omejenih zalog zaradi povečanega povpraševanja ..

Paket za razstrupljanje XXI kapljice Soria Natural + 1 GRATIS

soria-natural

Cena: 35,95 € 48,79 €

soria-natural

Več kot 4.500 zadovoljnih strank s povprečno oceno 4.9 se gotovo ne moti…

Za mnenja uporabljamo Google- verificirano platformo Stamped.io, kjer so objavljena vsa mnenja (tako dobra, kot tudi slaba).

Vabimo vas, da tudi sami preizkusite naš Paket za razstrupljanje. Po nekaj dneh vam bomo poslali mail, kjer boste lahko izrazili svoje mnenje o izdelku, ki bo prikazano spodaj.

Brezplačna dostava

Učinkovit produkt

100% naravni izdelki