Baldrivel XXI kapsule s podaljšanim sproščanjem

5.00 out of 5based on 6 customer ratings
(6 mnenj strank)

14,85 

Baldrivel XXI kapsule s podaljšanim sproščanjem z baldrijanom, ki prispeva k normalnemu ritmu spanja in k doseganju umirjenosti v stresnem obdobju. Baldrijan in pasijonka prispevata k sproščanju in mirnemu počitku in spanju.

XXI kapsule so novost na trgu prehranskih dopolnil. Podaljšano sproščanje učinkovin omogoča jemanje le 1 kapsule na 12 ur, s čimer dosežemo učinkovit dnevni odmerek. XXI kapsule zagotavljajo visoko razpoložljivost izvlečkov celih 24 ur.

Brez barvil in konzervansov.
Brez glutena.
Kapsule so rastlinskega izvora in primerne tudi za vegetarijance.
Kakovost in certifikati: GMP in ISO 9001 in ISO 14001 standardi proizvodnje.

Sestava v 1 kapsuli:
Liofiliziran ekstrakt baldrijana Valeriana officinalis L – 140 mg
Liofiliziran ekstrakt pasijonke Passiflora incarnata L – 75 mg
Liofiliziran ekstrakt gloga Crataegus oxyacantha L – 60 mg
Eterično olje sivke Lavandula spica L – 25 mg

v 1 kapsuli v 2 kapsulah
Oligomerni procianidini9,9 mg19,8 mg
Drugi flavonoidi 0,96 mg1,92 mg
Valerijanska kislina0,21 mg0,42 mg
Eterično olje sivke1,05 mg2,10 mg
Harman0,12 mg0,24 mg

14,85 

Navodila za uporabo

Za spanje: vzemite 2 kapsuli eno uro pred spanjem.

Za pomirjanje čez dan in uspavanje zvečer: 1 kapsula na 12 ur z velikim kozarcem vode.

 

Prehransko dopolnilo.

EmbalažaVsebina: 30 kapsul

Ocene uporabnikov

 1. 5 out of 5

  :

  Zaradi stresa imam kar precej težav s spanjem. Zaspim normalno, v kolikor se odpravim v posteljo do 22. ure. Če to uro zamudim, težje zaspim. Baldrivel XXI kapsule sem jemala po 2 kapsuli zvečer. Spanje je bolj mirno, a vseeno rahlo. Tudi ko se ponoči zaradi bolečine v kolku-obraba zbudim, zaspim nazaj takoj, ko se namestim.
  Še vedno pa se mi je včasih zgodilo, da sem težje zaspala, če sem šla spat okoli polnoči. Morda je vzrok tudi to, da sem imela naslednji dan težek in stresen dan. Kljub vsemu sem se zbujala naspana in spočita. Kapsule sem jemala 1 uro pred spanjem.

 2. 5 out of 5

  :

  V času povečanega stresa spim kot angelček. Zelo pomembno za imunski sistem!

 3. 5 out of 5

  :

  Moj mož je veliko zdoma. Njegova narava dela je takšna, da ogromno potuje, sedi, ima vsakodnevno več psihičnih pritiskov itd. Spanje in umiritev mu povzročata težave že nekaj časa. Kupila sem mu baldrivel kapsule Sorie Natural. Ne morem povedat, kako neskončno zadovoljen je z njimi. Po dolgem času ima zopet miren spanec. Vsekakor jih priporočam vsakomur s podobnimi težavami, ker zares učinkujejo.

 4. 5 out of 5

  :

  Sem mamica treh otrok, ki počasi že prihajam v menopavzo in sem imela zelo težave s spanjem. Ponoči sem se zbujala in nisem spala dve uri. Zjutraj sem se potem zelo težko zbujala in sem bila cel dan utrujena. Poizkusila sem vse sorte, od raznih čajev za spanje, od tega da kakšen kakav in med zvečer pa mleko, ampak rezultati niso bili kaj dosti drugačni. Potem pa so mi svetovali naj probam se kapsule baldrivel in sem jih tudi seveda poizkusila. In z po prvih treh dneh jemanja dveh kapsul zvečer sem prespala celo noč. In to je bilo zame nekaj krasnega. Imela sem cel dan energijo, počutila sem se kot prerojena in sem zaradi tega, ker je imel tudi mož podobne težave s spanjem svetovala, da naj jih še on poizkusi. In zdaj jih jeva oba dva in sva zelo zadovoljna, spiva celo noč, zjutraj se zbudiva naspana in oddelava dan z družino, v službi, super! Toplo priporočam!

 5. 5 out of 5

  :

  Kapsule Baldrivel – s podaljšanim sproščanjem so odlično prehransko dopolnilo, tako učinkovite,da si zaslužijo kar ime ZDRAVILO. Moji mami, ki se bliža stotemu letu, odlično pomagajo pri umiritvi , še bolj pa ji omogočajo miren spanec. Priporočila bi jih vsakomur,ki ima težave s spanjem, utrujenostjo, pomanjkanjem energije.
  HVALA ZANJE!

 6. 5 out of 5

  :

  Zares lepo pomirijo, tudi spala sem veliko boljše kot prej. Tako da jih lahko pohvalim.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Deli na
Sorodni članki