Meni
Logotip Soria NaturalŠt. izdelkov: 0 | Skupaj: 0,00 

Hrana mi obleži v želodcu še več ur po obroku. Kako spodbuditi prebavo?

Zakaj hrana obleži v želodcu in imate občutek, da ste pojedli kamen? Pri težavah z želodcem je počasna prebava pogosta težava.

Prevečkrat posegate po pripravkih, ki ustavljajo delovanje želodca?

Poglejte kako spodbuditi prebavo, da se bi po obroku počutili polni energije!

Veste katere snovi spodbujajo delovanje želodca? Zdravilne rastline, ki vsebujejo grenčine, pomagajo pri izločanju žolča in prebavnih encimov. Bolje je spodbuditi delovanje lastnih prebavnih encimov kot jemanje dodatnih encimov, kar lahko še zmanjša lastno tvorbo.

Odlična pomoč je ENCIJAN. Ste vedeli, da je ena najbolj grenkih poznanih naravnih snovi?

Kako deluje encijan?

  • Encijan prispeva k boljšemu počutju po jedi. Grenčine pospešijo izločanje prebavnih encimov in želodčnih sokov, ki razgradijo hrano v hranila.
  • ENCIJAN se tradicionalno uporablja za podporo prebavi.
  • Tradicionalno se uporablja tudi pri občutkih mentalne in fizične utrujenosti – za več energije.

  • Encijan kapljice ne vsebujejo alkohola, barvil in konzervansov.
  • Ne vsebujejo glutena in sladkorja.
  • Primerne so za odrasle in starostnike.
Deli na

Sorodni članki