potovalna slabost

Premagovanje potovalne slabosti: Naravne rešitve in nasveti za brezskrbno potovanje

Potovalna slabost je lahko nadležen sopotnik na poti do vašega cilja, ne glede na to, ali ste otrok ali odrasla oseba. Ta neprijeten občutek se pogosto pojavi zaradi neravnovesja v notranjem ušesu, ki se odziva na gibanje, vendar obstajajo načini, kako jo omiliti in uživati v potovanju brez nepotrebnih nelagodij.

Kaj povzroča potovalno slabost?

Potovalna slabost je posledica neusklajenosti med informacijami, ki jih prejema vaše telo, in vašimi občutki ravnotežja. To neravnovesje pogosto povzroča slabost, omotico in celo potenje. Otroci, starejši ljudje in osebe, ki redko potujejo, so bolj nagnjeni k tej težavi, vendar obstajajo preprosti koraki, kako se ji izogniti ali jo vsaj omiliti.

Nasveti za vožnjo brez slabosti:

1. Izogibajte se težkim obrokom: Pred potovanjem jejte lahko hrano in se izogibajte mastnim, začinjenim ali težkim obrokom, ki lahko poslabšajo slabost.

2.  Osredotočite se na horizont: Med vožnjo ali potovanjem si vzemite čas, da pogledate v daljavo ali na horizont, saj to lahko pomaga stabilizirati občutek ravnotežja.

3.  Izogibajte se močnim vonjavam: Močne vonjave, kot so parfumi ali vonj po hrani, lahko poslabšajo slabost. Poskusite biti v dobro prezračenem prostoru.

Učinkovitost ingverja in žvečenje kot naravna rešitev

Ingver je že stoletja znan kot pomoč pri lajšanju slabosti. Pomaga zmanjšati občutek nelagodja med vožnjo z avtobusom, avtom, plovilom ali med potovanjem z letalom.

Ste vedeli, da lahko tudi žvečenje ublaži slabost? Vaš um se osredotoči na aktivnost žvečenja, kar lahko zmanjša občutek nelagodja.

In prav iz teh dejstev izhaja nova rešitev: Naturando Nausea gum žvečilni gumi proti slabosti

Okusni žvečilni gumiji vsebujejo kombinacijo ingverja, kamilice in vitamina B6, kar je idealno za soočanje s potovalno, nosečniško slabostjo ter slabostjo zaradi terapij ali migrene. Pomagajo pri stabilizaciji občutka nelagodja brez negativnih stranskih učinkov, kot je zaspanost, kar je še posebej pomembno med potovanjem ali vsakodnevnimi aktivnostmi.

Naturando Nausea gum žvečilni gumiji so odličnega sadnega okusa, brez dodanega sladkorja, brez glutena in naravno brez laktoze, primerni za vegetarijance in vegane.

Kako hitro pomagajo Nausea gum žvečilni gumiji?

 Žvečilni gumiji omogočajo hitro sproščanje aktivnih sestavin, ki nežno pobožajo vaš želodec in vam zagotavljajo takojšnje olajšanje. Žvečenje samo po sebi pozitivno učinkuje proti slabosti, saj spodbuja delovanje prebavil in zmanjšuje stres, ki prispeva k občutku slabosti.

Je uporaba varna tudi za nosečnice in otroke?

Naturando Nausea gum  so 100% naravni in popolnoma varni za uporabo, tudi pri nosečnicah, otrocih od 3. leta starosti naprej in pacientih na raznih terapijah, ki povzročajo slabost. Uporaba ingverja pri nosečnicah je bila v več študijah opisana kot varna alternativa brez stranskih učinkov, kot sta zaspanost in zgaga. Vitamin B6 in kamilica imata visok varnostni profil pri otrocih  in pacientih na kemoterapiji. Naturando Nausea gum za razliko od nekaterih tablet proti slabosti nimajo stranskih učinkov in ne povzročajo zaspanosti, tako da lahko ostanete v celoti osredotočeni na svoje aktivnosti in v njih brezskrbno uživate.

Kdaj lahko vzamem Nausea gum žvečilni gumi?

Naturando Nausea gum so zasnovani za enostavno uporabo. Ko začutite prve znake slabosti, enostavno vzemite žvečilni gumi in občutili boste takojšnje olajšanje. Požvečite lahko do 4 na dan. Priročno pakiranje omogoča, da jih imate vedno pri roki – v torbici, žepu ali prtljagi, tako da jih lahko vzamete kjerkoli in kadarkoli vas obišče slabost.

Kako delujejo naravne sestavine v Naturando Nausea gum?

Ingver pripomore k zmanjšanju občutka nelagodja, ki spremlja slabost in bruhanje med potovanjem.

Kamilica je znana po sproščujočih lastnostih, spodbuja delovanje prebave, redno gibljivost prebavil in izločanje prebavnih plinov ter deluje pomirjujoče na prebavni sistem.

Vitamin B6  ima v telesu številne vloge, vključno s presnovo beljakovin in glikogena, normalnim psihološkim delovanjem, delovanjem imunskega sistema ter zmanjševanjem utrujenosti in izčrpanosti.

Naturando Nausea gum so 100% naravni, osvežujočega sadnega okusa, omogočajo hitro sproščanje aktivnih sestavin, hitro in učinkovito delovanje ter so priročni za uporabo kjerkoli in kadarkoli. Brez stranskih učinkov, ne povzročajo zaspanosti, kar pomeni, da lahko uživate v svojem potovanju brezskrbno in z lahkoto.

Viri:

1. Viljoen E, Visser J, Koen N, Musekiwa A. A systematic review and meta-analysis of the effect and safety of ginger in the treatment of pregnancy-associated nausea and vomiting. Nutr J. 2014.
2. Derakhshanfar H, Amree AH, Alimohammadi H, Shojahe M, Sharami A. Results of double blind placebo controlled trial to assess the effect of vitamin B6 on managing of nausea and vomiting in pediatrics with acute gastroenteritis. Glob J Health Sci. 2013.
3. Sanaati F, Najafi S, Kashaninia Z, Sadeghi M. Effect of Ginger and Chamomile on Nausea and Vomiting Caused by Chemotherapy in Iranian Women with Breast Cancer. Asian Pac J Cancer Prev. 2016.

Sorodni članki

Ekološka pridelava na lastnih poljih.
Lastna, moderna proizvodnja
Stroge kontrole kakovosti
Standardizirani izdelki
0