soria-natural
BREZPLAČNA poštnina za vsa plačila s kartico ali po predračunu.
soria-natural Št. izdelkov: 0 | Skupaj: 0,00 

Reportaža iz obiska polj in tovarne Soria Natural

soria-natural

Polja dišečega žajblja in vijoličastih cvetov ameriških slamnikov se razprostirajo ob reki Duero na visoki planoti daleč stran od velikih mest.

soria-natural

 

Ko med prsti pomaneš žajbelj ali timijan te preseneti močan vonj. Te rastline so močne in odporne, ker so čez dan izpostavljene vročemu soncu, ponoči pa potegne hladen veter in pozimi tudi sneg ni redkost. Reka Duero poskrbi za namakanje polj in ohladi popotnike, ki tod mimo hodijo po poti Camino do mesta Santiago de Compostela.

soria-natural

 

V podjetju Soria Natural so edini v Evropi uspeli vzgojiti ekološki nasad ginsenga. To pa sploh ni tako preprosto! Rastline ne marajo direktnega sonca in morajo biti pokrite. Čez zimo je potrebno semena dati “spančkat”, zato jih zakopljejo v zemljo v lončenih posodah, po vrhu pa jih pogrnejo z odejico iz slame. Šele po petih letih skrbnega gospodarjenja, lahko poberejo prve korenine. Je pa vredno truda, analize so pokazale, da vsebujejo veliko več aktivnih snovi kot rastline, ki rastejo v toplejšem podnebju.

soria-natural

Bližina polj in tovarne, kjer iz rastlin pripravijo ekstrakte veliko pripomore k temu, da so ekstrakti najbližji približek živi rastlini. Kratka pot in skrajšan čas od pobiranja do predelave pomeni manj izgube eteričnih olj in drugih hitro hlapljivih snovi. Ker v Soria Natural uporabljajo napredne postopke priprave ekstraktov, so le-ti do 25 krat učinkovitejši od tistih pridobljenih s tradicionalnimi metodami.

soria-natural

Ustanovitelj, gospod Antonio Esteban je z ljubeznijo do zdravilnih rastlin zgradil največjo fitoterapevtsko podjetje v Španiji, ki izdelke prodaja po celem svetu. Pri nas so najbolj priljubljene brezalkoholne kapljice pegastega badlja, baldrijana, artičoke, zlate rozge…, ki so pripravljene v skladu s strogimi farmacevtskimi standardi. Proizvodnega procesa nismo fotografirali, zapomnili pa smo si, da prav na vsakem koraku sledijo strogim kontrolam kakovosti.

soria-natural

Moč zdravilnih rastlin nosi v sebi tudi milino in harmonijo te čudovite narave.

soria-natural

Deli na[simple-social-share]

Sorodni članki

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
  Nina iz Soria Natural
  Potrebujete pomoč?
  soria-natural
  X
  X Spletno svetovanje
  soria-natural soria-natural
  Nina ali Boris
  vam bova takoj priskočila na pomoč
  Potrebujete več informacij o svojem naročilu ali želite svetovanje pri nakupu?
  Svetovalka vam bo z veseljem pomagala z nasvetom. Prosimo vnesite telefonsko številko, na katero vas bo poklicala.
  Potrebujete informacijo o vašem spletnem naročilu ali pomoč pri naročanju?
  Vnesite 5-mestno številko vašega spletnega naročila.
  Ne najdem naročila.
  Prosimo opišite težavo z vašim naročilom.
  Plačilo s kartico je neuspešno.
  Kartično plačilo je neuspešno zaradi različnih razlogov. Preverite ali ste uporabili pravo plačilno kartico. Če ste presegli časovno omejitev, poskusite ponovno in v krajšem časovnem roku vnesite podatke. Če plačilo kljub temu ni uspešno, izberite plačilo po predračunu ali nas pokličite na 030 280 271.
  Vaše naročilo je v obdelavi. Takoj ko se status naročila spremeni, vas bomo o tem obvestili po e-pošti. Če imate kakšna dodatna vprašanja, nas pokličite na 030 280 271.
  Vaše naročilo je zaključeno in odposlano [date]. Če imate kakšna dodatna vprašanja, nas pokličite na 030 280 271.
  Prosimo opišite težavo z vašim naročilom.