Prebujanje Baldrivel Soria Natural

Kaj storite, če se sredi noči prebudite in ne morete nazaj zaspati?

Raziskave so pokazale,da nespečnost, ki traja več kot tri tedne vpliva na zdravje in splošno počutje. Poveča se utrujenost, koncentracija je slabša, občutki so deloma omrtvičeni in zato je sposobnost sprejemanja odločitev slabša. Poveča se tveganje za nastanek nesreč med delom, vožnjo in drugimi aktivnostmi.

Ste že ugotovili glavni vzrok za nespečnost?  Velikokrat je vzrok zaskrbljenost in nerešene težave, ki nas tarejo.  K poslabšanju spanja in nočnemu prebujanju pa lahko bistveno vplivajo tudi nekatere navade, na primer gledanje poročil in akcijskih filmov, prepozna in pretežka večerja, spanje v presvetli sobi…

Kaj prispeva k boljšemu spanju?

1. Popoldan se sprehodite ali pojdite na vadbo. Zvečer pa se umirite, pogovarjajte ali berite. Izklopite TV.

2. Spalnico prezračite, temperatura naj bo do 20 C. Zatemnitev oken je pomembna, ker se le v temi med spanjem izloča hormon melatonin. Postelja je rezervirana le za počitek. V posteljo ne nosite računalnika, nedokončanih službenih projektov ali študijske literature.

3. Kavo popijte le zjutraj. Iz hrane vse od popoldneva dalje izločite vse kar vsebuje kofein in dodan vitamin C (čokolada, energijske pijače, pijače z dodatkom vitamina C).

4. Popoldne si privoščite banane, mleko, skuto, purana, orehe, lešnike, dateljne, oves… jedi, iz katerih telo lahko tvori hormon sreče – serotonin. Če ga imamo dovolj, se dobro počutimo in tudi bolje spimo.

Med zdravilnimi zelišči je kar nekaj takih, ki pomagajo pri sproščanju, pomirjanju in boljšemu spancu. Najbolj raziskan je baldrijan. Prednost baldrijana je v tem, da uporabniki ne razvijejo odvisnosti in da jemanje ne vpliva na reakcijski čas in sposobnost koncentracije.

Baldrijan je na voljo v različnih oblikah. Soria Natural ponuja brezalkoholni izvleček Baldrijan kapljice in NOVOST- Baldrivel kapsule s podaljšanim sproščanjem. Teh bodo najbolj veseli vsi, ki imajo težave zaradi nočnega prebujanja.  Tehnologija podaljšanega sproščanja namreč omogoča visoko koncentracijo zdravilnih rastlin v telesu celih 12 ur.

Sorodni članki

Ekološka pridelava na lastnih poljih.
Lastna, moderna proizvodnja
Stroge kontrole kakovosti
Standardizirani izdelki
0