Pomegranate 463376 1280

Granatno jabolko – rajski sadež

Granatno jabolko je čudovit sadež in bogat vir vitamina C in vitaminov B kompleksa. Vsebuje veliko polifenolov, najmočnejših antioksidantov. Sok granatnega jabolka ima celo večjo antioksidativno učinkovitost v primerjavi z rdečim vinom.*
Do drobnih hrustljavih zrnc pa ne pridete tako zlahka. Se sprašujete kako na preprost način odpreti in razsemeniti granatno jabolko ne da bi pri tem popolnoma popackali kuhinjo?

1. Odrežite dno in kronico.

2. Razrežite granatno jabolko na krhlje.

3. Odprite jabolko in za 5 minut položite krhlje v posodo z vodo.

Po petih minutah boste zrnca z lahkoto ločili od belih delov. Olupki in beli deli plavajo na vodi in jih lahko preprosto odstranite.

Granatno jabolko je zelo okusno v zmečkančkih, kot dodatek na solatah in sladicah.

Obetavna novost na področju imunologije pa je kombinacija granatnega jabolka, črnega bezga in laktoferina iz kolostruma. Ob slabotnem počutju priporočamo tri stekleničke MINUSGRIP-a na dan. Odlična kombinacija vsebuje tudi cink, ki je potreben za delovanje imunskega sistema in črni bezeg, ki stimulira njegovo delovanje. Zakaj je dodan še laktoferin iz kolostruma? Dojenčki prav iz tega prvega mleka dobijo imunske faktorje, ki jim pomagajo pri razvoju imunske odpornosti.

MINUSGRIP ne vsebuje umetnih barvil, konzervansov in drugih dodatkov.
Ker je prijetnega, sladkega okusa, ga imajo radi odrasli, starostniki in večji otroci.

Vir:*Nutris – http://www.nutris.org/prehrana/zivila-meseca/jesen/101-granatno-jabolko.html

Sorodni članki

Ekološka pridelava na lastnih poljih.
Lastna, moderna proizvodnja
Stroge kontrole kakovosti
Standardizirani izdelki
0